Share |

Radio 1 chystá přímý přenos z United Islands Of Prague

foto: logo Radia 1

Radio 1 se i letos zúčastní hudebního festivalu United Islands Of Prague. Ten překonal rekord českého crowdfundingu a prostřednictvím serveru hithit.cz sesbíral potřebné finance na to, aby se mohl rozšířit i do Kinského zahrady. Tamní scény budou jako jediné zpoplatněny, ostatní (Kampa, Střelecký ostrov, Petřín a další) jsou zdarma. Pro návštěvníky festivalu bude v pátek 20. a v sobotu 21. června v Kinského zahradě připravená Radio 1 Stage, v sobotu se posluchači mohou těšit na tradiční přímý přenos z této scény.
 
Živé vysílání koncertů bude doplněno rozhovory s jednotlivými kapelami a celým festivalovým dnem posluchače provede moderátor Radia 1 Jiří Šteffl. Přímý přenos bude na Radiu 1 probíhat od 11:00 do 21:00.
 
V pátek 20. června se na Radio 1 Stage představí domácí projekty Never Sol, Manon Meurt a Nylon Jail, vystoupí také německá zpěvačka Astrid North. V sobotu 21. června budou mezi vystupujícími Adrian T. Bell a Voila!, mezi zahraničními hosty se objeví izraelský projekt LFNT, britský DJ a šampion v oboru vysoce respektovaného World DMC Battle Championship Ritchie Ruftone nebo duo Heymoonshaker spojující blues a beatbox. Specialitou bude v sobotu živé vysílání pořadu Staré poledne, který připravuje Tomáš Vydra. Oba dny bude dění na Radio 1 Stage moderovat DJ Radia 1 Zdeněk Lichnovský.
 
Harmonogram přímého přenosu z Radio 1 Stage (sobota 21.6.2014):
11:00 - 13:00     Staré poledne - živé vysílání ze stanu Radia 1
13:20 - 14:00     Adrian T. Bell (CZ/UK)
15:00 - 16:00     LFNT (ISR)
17:00 - 17:40     Ritchie Ruftone (UK)
18:25 - 19:00     Voila! (CZ)
20:00 - 21:00     Heymoonshaker (UK)
 
 
Další informace o Radio 1 Stage najdete na www.unitedislands.cz a www.radio1.cz.
 
Partnerem přímého přenosu ze scény Radia 1 je Miluji - dodavatel pramenité vody v barelech. „Myslím srdcem, miluji vodu“.
 
Na letošním ročníku festivalu United Islands of Prague, který proběhne od 19. do 21. června na různých místech v Praze, se představí přes 150 interpretů. Ve čtvrtek 19. června se v 9 pražských klubech odehraje tradiční Klubová noc. Line-up festivalu ozdobí britská zpěvačka Ella Eyre, slavní Bajofondo z Argentiny, britští Childhood a mnoho dalších. Poprvé také proběhne oficiální exkluzivní afterparty festivalu, a to v sobotu 21. června v klubu MeetFactory, hostem bude legendární DJ Shadow. Kompletní přehled programu festivalu najdete na www.unitedislands.cz.
 
Radio 1 je možné poslouchat na frekvenci 91,9 FM, po internetu a nyní také digitálně. Více informací najdete na www.radio1.cz.
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.