Share |

RADIKAL #2 nabídne F V T V R E a The Atavists

Historicky druhý RADIKAL proběhne opět v Café V lese 24. května 2018.
Živě se na něm představí dvě nové akvizice žánrově se otvírajícího labelu BiggBoss – F V T V R E a The Atavists.

Předprodej: https://goo.gl/wxFyEy
FB event zde.

F V T V R E
Bez zbytečných předeher. Songy dlouhé maximálně do dvou minut. Za půl hodiny je vymalováno. Odcházejí středem. Strukturovaný bordel, fragmenty punku i hardcore a vzpomínky na zlatá léta San Diego scény. Venku mají digitální EP Mess, které se dočká i vinylové podoby a bude premiérově k prodeji v rámci RADIKAL#2. Na podzim chystají debutové album na BiggBoss.
https://fvtvre.bandcamp.com/releases

The Atavists
Stále vyhledávanější kapela kolem výjimečného kytaristy a zpěváka Adama Krofiana, čerpající ze špinavého blues, stoner-rocku a vlivů surfových kapel z šedesátých let. The Atavists za sebou aktuálně mají turné s kolegy Hentai Corporation a venku výtečnou druhou desku Lo-Fi Life na BiggBoss, definující The Atavists jako dospělou a nezaměnitelnou kapelu s charakteristickým zvukem i skladatelským rukopisem. V rámci RADIKAL#2 bude exluzivně v Café v Lese k dostání vinylová podoba desky Lo-Fi Life. 
https://atavists.bandcamp.com/releases

RADIKAL
Lepší chvíle pro převrat než padesát let po celosvětově kulturně revolučním roce 1968 se bude hledat jen těžko. Rozhodli jsme se proto zamést před vlastním prahem a vrátit se k tomu, co je nám nejpřirozenější. Tohle není pokus o přiblížení se nějakému novému publiku, je to puč proti současné rozdrobené, odosobněné a zacyklené hudební scéně, která si libuje v budování žánrových hranic a barikád. Je to otevřená náruč pro kohokoliv, kdo je stejně jako my unavený opatrným našlapováním a bezpohlavním přitakáváním tomu, co se zrovna nosí, ale už zítra po tom neštěkne ani pes. RADIKAL je pozvánka do klubu bez členství a rozlišovacích znaků, je to prostá šance být zase spolu. BIGGBOSS CREW


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.