Share |

Queer Noises 4th Anniversary v Chapeau Rouge

Skupina Germinal
foto: pořadatel akce

V pátek 17. května proběhne osmnácté pokračování mejdanu Queer Noises, které začalo v květnu 2009, takže se budou slavit čtvrté narozky v  Chapeau Rouge. Dole v oblíbeném Undergroundu návštěvníky čekají mj. projekty z Berlína, Paříže nebo Vídně a plno DJs až do rána.

Koncept vystupujících je vybírán tak, aby byl splněn význam slova „queer“. Vystupující jsou tedy umělci hlásící se ke queer komunitě či tvořící osobitou nekonformní hudební tvorbu. Hudebně má velmi široký záběr od tanečních rytmů elektra, new wave, cold wave, přes taneční pop, hip-hop až po drsné zvuky hard core. Namátkou vzpomeňme na Scream Club (USA/DE), Sally Dige (CA), bohatě zastoupenou berlínskou scénu (Petra Flurr, Jemek Jemowit, Nuclear Family, Tusk, Princessin Hans, Noisy Pig apod.). Z domácí scény vystoupil DJ Tvyks, I love 69 popgejů nebo Moduretika. Queer Noises se objevilo i na festivalech Prague Pride nebo hipsterském svátku Creepy Teepee.

Mejdan si užijí jak milovníci kytar, kterým zahraje duo GERMINAL z Berlína, tak tancechtivý milovníci elektroniky. Mejdan bude pokračovat v režii ELECTROSEXUAL (DE) a do ranních hodin se bude tančit s DJ’s Nurse callad Mike (AT), Bagira vs. Black Sabaka (CZ/RU), Vego (CZ) a Vlad (CZ).

Start je ve 22h v nejspodnějším patře Underground klubu Chapeau Rouge. Vstup s oblíbenou rezervací přes queernoises@gmail.com(počet vstupů + jméno) je jen za 150,-! Rezervace platí do půlnoci. Vstup bez ní a od 24h je 200,-.V ceně jsou také další dvě patra, kde se bude celý večer tančit na house/trance/progressive.

FB událost: http://www.facebook.com/events/102056986648088/

Pravidelný rozhlasový pořad Queer Noises Prague na rádiu Street Culture (http://www.streetculture.cz/radio). Aktuálně 15. května od 21h.

Blog: http://queernoises.tumblr.com
Skupina: https://www.facebook.com/groups/QNPrague/ 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.