Share |

První krůčky: Designové ponožky pro děti

foto: archiv První krůčky

Potkali jsme e-shop specializovaný na designové ponožky a boty pro batolata. Tohle nám řekl jeho majitel Jirka:

"Když se nám narodilo dítě a sháněli jsme pro ně oblečení, zjistili jsme, že v českých obchodech není nic, co by neuráželo náš vkus. Manželka (filmová grafička) proto většinu objednává přes internet (francouzské a skandinávské značky patří k našim favoritům). Při hledání dětské módy jsme narazili i na americkou značku Trumpette.

Byla to láska na první pohled. Ponožky co vypadají jako boty jsou zárukou toho, že dítě budou všichni obdivovat i kdyby bylo ošklivé jako malá opička (což naše rozhodně nejsou). Spousty modelů pro holky i kluky, každý design v šesti barevných kombinacích, sety balené v potištěných krabičkách... Objednali jsme je ze Států a zjistili, že všichni naši známí s dětmi by chtěli taky. Tak nás napadlo začít je nabízet v Čechách. S manželkou jsme zrovna zakládali firmu a hlavní projekt jsme museli na chvíli odsunout, takže jsme se rozhodli stát se "ponožkobarony".

Založili jsme tedy e-shop www.prvnikrucky.com, kde nabízíme ponožky a boty pro batolata nejen od zmíněné značky Trumpette, ale i od dalších designerů, jejichž práce se nám líbí a které u nás zatím nikdo moc nezná."

www.prvnikrucky.com


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.