Share |

Pro všechny sympatizanty Movemberu je v listopadu vyšetření prostaty zdarma

repro k akci

Letošní charitativní kampaň Movember, která 1. listopadu odstartovala je tento rok úzce a významně propojena s GENNETEM- jedním z největších center asistované reprodukce a klinické genetiky v České republice.

 

GENNET přichází s jedinečnou nabídkou pro všechny pány, kteří sympatizují s MOVEMBREM a neberou své zdraví na lehkou váhu.

 

Toto centrum, které sídlí v samotném centru Prahy (Na Poříčí 26, Praha 1) nabízí v průběhu měsíce listopadu všem zájemcům možnost bezplatného základního vyšetření se zaměřením na onemocnění prostaty, ale i všech dalších urologických problémů ve své uro-androloické ambulanci.

 

Ojedinělé příležitosti využil i pětibojař, olympijský vítěz  a Mo bratr David Svoboda, který podstoupil v tomto centru zmiňované vyšetření. Přiložené video je jasným důkazem, že nejde o nic bolestivého ani časově náročného, a tak neváhejte a udělejte něco pro své zdraví.

 

http://youtu.be/1zR7tbNJ35w

 

Případní zájemci se mohou objednat na tel. č. +420 725 908 581 nebo e-mailem urologie@gennet.cz. Při objednání uvádějte „heslo“ Movember!


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.