Share |

Pro vaše dcery: Sex a řidiči náklaďáků a.k.a. Eagles of Death Metal zahráli v Praze

For my sweet babies Eagles of the Death Metal
Kluci uměj udělat zábavu, holkám neřeknou jinak, zež sweet little babies, a to každá pookřeje...
foto Bet Orten

Až budete mít jednou dceru, a až tý dceři bude jednou šestnáct, uspořádejte jí narozeninovou oslavu, kam pozvete jako hlavní hřeb mejdanu kapelu Eagles Of The Deth Metal, teda jestli budou ještě naživu, ale to voni budou.
 
Když kluci vylezou na pódium, chvíli je to docela švanda, chce se vám tancovat a pařit. Bohužel pokud je vidíte už po druhý a ten první zážitek byl malej klub v Soho v Londýně, narvanej po strop totálně rozjuchanejma babama (byla to firemní akce pro ženský), zjistíte, že tady nejde moc vo ňákou muziku. Že jde o to se bavit, že jde o to bavit. A hlavně holky, protože většina velkejch kluků co alespoň trošku tý hudbě rozumí ví, že tohle neni žádná super progresivní záležitost a těch hitů orlí klici v záloze taky nemaj až zas tak moc. Ale nikomu to nevadí.
 
Kluci uměj udělat zábavu, holkám neřeknou jinak, zež sweet little babies, a to každá pookřeje... A když něco zrovna adresujou chlápkům, posadí zpěvák hlas ješte o trošku níž. A pak se všech zeptá, jestli chtěj slyšet pořádnej rock’n’roll.A oni chtěj. Tak do toho hrábne a je to.
 
Pro tu šestnáctiletou kočku, to v tom blbě nazvučeným Meet Factory co oslavila svejch sweet sexteen, byl zážitek, se kterým se bude muset popasovat nejeden z jejich budoucích chlápků... Protože když Ti v šestnácti líbá ruku rocker s kytarou přímo z podia, máš už tu laťku posazenou prostě jinde. A jestli něco orlí kluci fakt umí, tak je to bejt chlapáci, ze terejch holky pištěj a chlapi se cejtěj bejt na chvíli taky rockerama... No když se na to koukáte, nejde to jinak... A pak si běžte zpravit chuť ňákou dobrou muzikou...
 
text: Bet Orten
akce: koncert Eagles of the Death Metal v pražské Meet Factory 19.6.2012
 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.