Share |

Pouliční nepokoje v Británii: Norman Jay zuří kvůli výtržníkům

foto archiv redakce

Londýnská disco-house legenda Norman Jay MBE naštvaně reagoval na nepokoje v Británii a na Twitteru napsal divokou tirádu.
„Víte co? Nakonec bude opravdu jediná možnost vzít právo do vlastních rukou a vypořádat se s nimi,“ běsnil Good Times superstar DJ,“ Ty kreténi co dělaj výtržnosti, by takový odpovědi už rozuměli (když už ničemu jinýmu) LŮZA JEDNA!“ doplnil
 
Jeho tiráda přiměla příznivce Twitteru Paula Gilroye aby poukázal na jednu věc ´Ale no tak Normane, to je přesně to co o nás říkali v letech 1976,1977,1981,1986 atd. ´ ale Jay nadále vzdoroval.
 
„Rád bych, abyste mě správně pochopil, dnes je to úplně jiný svět, tehdy jsme měli opravdový cíl, ale tahle banda má VŠECHNO!“ postěžoval si.
 
Nepokoje vyvolaly široké spekulace o tom, že by mohl být připravovaný Londýnský Notting Hill karneval zrušen, ironicky tři týdny poté, co Norman Jay ohlásil, že tento rok bude pro jeho Good Times sound systém ´sabatový´a to kvůli nevysvětleným důvodům.
 
„S opravdovým smutkem a s velikou lítostí vám sděluji, že mi nezbývá nic jiného, než dnes oficiálně prohlásit, že GOOD TIMES sound systém se nemůže zúčastnit letošních oslav konajících se během Notting Hill karnevalu,“ oznámil v příspěvku na jeho blogu, nahraném 21. července.
 
„Přes nespočet nočních zasedání, nikdy nekončících schůzek a mnoha probdělých nocí, jsme dospěli k závěru, že je pro nás zkrátka nemožné připravit tento rok show, která by naplnila vaše vysoká očekávání.“
 
„Takže po více než třech desetiletích deejayování na Notting Hill karnevalu (z toho 20 let na naší současné lokaci na rohu West Row a Southern Row) a bavení generací našich fanoušků, je pro nás obzvláště těžké smířit se se skutečností, že tam nebudeme moci 28. a 29. srpna být.“
 
„Good Times také nebude letos pořádat oficiální afterparty,“ doplnil
 
„Musím zdůraznit, že v tuhle dobu POTŘEBUJE mít světoznámý karneval na Notting Hillu vaší podporu.
 
Poslední, co zbývá říct je, že GOOD TIMES by vám chtěl upřímně poděkovat za více jak třicet neuvěřitelných let obrovské podpory, nejen našeho originálního sound systému, ale také našich hudebních akcí a naší značky.
 
Z toho důvodu se už moc těšíme na to, až vás všechny uvidíme okolo West Row a Southern Row v roce 2012. Takže vše není tak špatné, jak se prve zdálo. My se vrátíme!“ přísahal. http://bit.ly/nxChdE
 
Stolující v Ledbury restauraci ohodnocené hvězdami Michelin (Evropské hodnocení nejlepších restaurací), která se nachází uprostřed karnevalové zóny, byli tento týden přepadeni stovkou zakuklených mládenců, kteří tak začali tzv. styl ´Flash mob´(Bleskové přepadení). Údajně strhávali snubní prsteny z prstů zákaznic.
 
Organizátoři karnevalu však řekli, že je příliš brzy na to učinit nějaké rozhodnutí.
 
„Obdrželi jsme mnoho dotazů ohledně toho, jestli bude letošní karneval zrušen kvůli událostem odehrávajících se tento víkend v Tottenhamu a v okolí Londýna,“ řekl mluvčí místním novinám Kensington Informer.
 
„Myslíme si, že je příliš brzy na spekulace ohledně zrušení karnevalu a budeme spolupracovat s našimi partnery, včetně účastníků karnevalu, metropolitní policie a příslušnými místními orgány, abychom probrali opatření, které budou zavedeny, aby nedošlo k nějakým nečekaným problémům,“ doplnil. (http://bit.ly/nJztmE )
Překlad Kristian Smith

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.