Share |

Pop up obchod DyzajnOFF se otevře za několik dní

foto: pořadatel akce

Dočasný obchod, jehož předlohou byly designové Pop-Up Stores v moderních městech jako je Milano či Berlín, otevře své brány 13. prosince.
 
Své designové vychytávky bude vystavovat více než30 designérů. A také tu seženete dárky jak pro muže (třeba stylové motýlky od Krispol Store, designové nerezové nože od Anton Vadovič či oblečení od Pattern), tak pro ženy (venušiny kuličky whoop.de.doo od designérky Anny Marešové nebo luxusní šperky od Lubora Bauma), ale i pro vaši ratolest (například papírové panenky od little illustrations či hračky od Nikoly Merklové), kamarádku (kterou určitě potěší třeba kamenná mýdlenka od Mihulli nebo opravdové, voňavé mýdlo od Mýdlárny u dvou koček) nebo tchýni (bude nadšená například z porcelánu Malíská nebo pletených polštářů Merilow).
 
V pop-up storu DyzajnOFF si budete moct vybrat i doplňky či nábytek do vašeho bytu od Kartoons, Roksor jako styl nebo Unlimited Design. Ale tím DyzajnOFF rozhodně nekončí. Vždyť je víc než jen obchod! Je to také víc než jen kavárna. Takže si tu po čas nákupu můžete dopřát espresso, cappuccino, svařené víno nebo punč, ale také výtečnou polévku a jiné laskominky. Včetně domácího cukroví.
 
A protože je DyzajnOFF také víc než bar, po 19:00 sice ještě budete mít možnost nakupovat, ale zároveň bude začínat jedna z mnoha doprovodných akcí - ochutnávka vín, workshop s Make-up Institutem, přednáška sexuální koučky Julie Gaia Poupětové nebo retro diskotéka. A co by to bylo za bar, kdybyste tu nedostali míchané drinky
 
Letošní čekání na Ježíška si prostě bez DyzajnOFF vůbec nejde představit!!!
 
Co ještě potřebujete vědět?
Adresa: V Jirchářích 8 (prostor Backyard), Praha 1

 
DyzajnOFF otevře své brány ve stejný den, jako začíná Dyzajn Market na piazzetě Národního divadla v Praze.
Otevírací hodiny v dny Dyzajn marketu 13. 12.: 10.00 – 22.00, 14. 12. 10:00 – 19:00.
Otevírací hodiny do Štědrého dne: 13.00 – 20:00, akce začínají od 19:00.
Doprovodný program je zveřejněn a neustále aktualizován zde, především na samotné události DyzajnOFF. Pak také i na  www.dyzajnmarket.com
 
DOPROVODNÝ PROGRAM DYZAJOFF
13.12. Grand Opening Party. Jen, co Dyzajn market na piazettě zavře své pomyslné brány, hurá do DyzajnOFF. Víno i míchané drinky potečou proudem. Můžete se těšit na Cuba Libre, Gin Fizz a retro diskotéku.
14.12. Je libo Brunch? S čím začít den, než vyrazíte na piazzetu na Dyzajn market? No s pořádnou snídaní! S plným břichem se pak líp nakupuje v DyzajnOFFu i na Dyzajn marketu.
15.12. Poznej svého designéra - diskuse s designéry a  jejich osobní představení svého zboží, značek a výrobních technik atd.
16.12. Ochutnávka vín. Chcete pít u štědrovečerní tabule víno, které vám opravdu chutná a nevybírat si ze značek, které neznáte? Tak zajděte na řízenou ochutnávku skvělých moravských a španělských vín.
17.12. Sex a dyzajn. Kdo řekl, že to nejde dohromady? O tom se přesvědčíte na žhavém večeru, kdy nic nebude tabu. K tomu drink Cosmopolitan!
18. 12. Bjůty Workshop s Make-up Instituem. Zdokonalte se v malbě… té na obličej. Poradí vám vizážistky z Make-up institutu. K tomu nesmí chybět sypaný čaj a domácí dortíky.
19. 12. Nightshopping (nakupejte, i když mají ostatní zavřeno). Dopřejte si k tomu svařené víno a teplou polévku.
20. 12. Zeman není naším prezidentem (happening všech prezidentových nepříznivců). Tady se bude pít jedině červené. Protože červená znamená stop. A Zeman by už měl zastavit!
21. 12. Poznej svého designéra - diskuse s designéry a  jejich osobní představení zboží, značek a výrobních technik atd.
22. 12. Večírek s raclette, nejspolečenštějším sýrem na světě. Zahřejte se švýčarským sýrem, kyselým okurčičkami, cibulkami a bílým vínem. Po nákupech vždy vyhládne!
23. 12. Grand Closing Party. Není důvod smutnit! DyzajnOFF sice končí, ale něco dalšího začíná. A den po hodování, nakupování a užívání si přijde konečně Ježíšek.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.