Share |

Pokračování úspěšné Retro party bude už 28.3.

repro k akci

Pamatuje si tady někdo na zvýkačky Pedro nebo Expo 58? Cestujte do časů minulých. Objevte znovu to pozitivní, co jsme měli rádi. Retro je multižánrový koncept, spojující nostalgii vintage bazarů, originalitu klasického československého designu, speciálního cateringu a zvuku sbírky vinylů našich DJs na párty až do rána.

Co se bude dít? Vyzkoušejte design edice kultovních LOMO foťáků a mini workshop, svoji oblíbenou desku můžete koupit nebo nechat zahrát u Happyfeet records, retro kola si můžete vybrat a nechat postavit díky projektu Bajkazyl, Kuzmarkt a OD Tuzex představí svou sbírku sportovních retro kabel a nástěnných hodin, novou hand made edici Lomo customize foťáků najdete u My Dear Deer, to nejlepší z pražských bazarů a sekáču přiveze Cililink a House Of Ela, sbírku zlatého československého designu najdete u prodejní galerie Bell mondo,Benefit cosmetics vám vykouzlí úsměv na tváři a ukáže, jak na správný retro styling s fotoreportem od Polaroid love.

Těšit se můžete na vegetarianský catering a novou jarní edici scupcakes od Sweets'n'Sins. Protože se chováme taky zodpovědne, můžete si na baru beze strachu vyžádat „čistou kohoutkovou“ - jsme partnerem projektu Česko pije vodovodu.

Za gramofony se tentokrát postaví výhradně dámská společnost. Rock and Roll, Funky, Jazz a československou populární hudbu přiveze v poslechové vinyl selekci DJ Magdaléna HappyFeet. Hlavními Djs noci budou Urxin Sisters ve svém specilálním retro setu. Svou autorskou projekci přiveze VJ Martin.

Líbí se vám LOMO foťáky? Od Retro party a Fresh labels můžete jeden mít. Oblečte se do nejlepších retro kousků ve svém šatníku, nechte se vyfotit v našem retro obýváku a jeden může být váš.

Retro:
28.3. 2012
Klubovna 2. patro
(Dlouhá 37, Praha)
Start: 19:00

Oficiální stránka události zde.

www.retropraha.com


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.