Share |

Piazzeta Národního divadla uvítá 22. Dyzajn market

První letošní Dyzajn market má podtitul JARO. Vystavovat bude přes 180 českých i zahraničních designerů.
“Vybírali jsme z velkého množství přihlášených, proto jsme se snažili vybrat tak, aby byly zastoupeny všechny umělecké techniky a aby se návštěvníci mohli na Dyzajn marketu obléct od hlavy až k patě,” říká organizátorka Terezie Tunková.
 
Koho uvidíme
Mezi stálice Dyzajn marketu patří Studio Malíská (porcelán), Black Mountain (sukně, šaty), ATOM RAT (oblečení), Haneri (autorský smalt), Rosallia (hračky), Skynet (steampunkový šperk), Krispol store (motýlky, šle), Akari (sukně), atelier MATE (origami šperky). Bude vystavovat také několik úplných nováčků, jako např. BUBAK design (tašky, kabelky), Projekt Bunt (šperky), ECHTKOVAR (nože a vývrtky), Kabinet (šperk) a třeba Paul Brun (pánské spodní prádlo).
 
 
Jarní Dyzajn market přináší pátou limitovanou kolekci Dyzajn market DYZAJN. Jarní kolekce se nese v duchu probuzení, jara a zelené barvy. Pro Dyzajn market ji vytvořili designeři Skynet, SKOBA, Krasohledy, Brida, Projekt Bunt, Tulles by Tess, Natyris, Babibobik, Ušito, Rosallia, Magaela, Krispol Store, Kaa-wa, Black Mountain, Studio Malíská, Kartoons, Fraise a atelier MATE. V rámci akce se uskuteční také módní přehlídky, na molu se představí 10 předních designerů, jmenovitě Anna Jánská, Kertag, ATOM RAT, Akari, Projekt Bunt, Fraise, Bubak design, Krispol Store, Paul Brun a Socks in Box.
 
Doprovodný program
O skvělou hudbu se během celé akce postarají DJs Uroboros a hudebník Alasdair Bouch. Nejmenší návštěvníci se mohou těšit na divadelní spolek Buchty a loutky s jejich pohádkou Zlatá husa a také na kreativní workshopy v dětském koutku, které zajišťují Ponrepo dětem a Jarní dílnička Unlimited design.
 
O výborné jídlo a pití se budou starat například Cafe Buddha, La Genovese (VinCaffé), burgery Frank's / Perfect Planet, Upekla, na své si přijdou vegetariáni i milovníci raw. Vstup na akci je bezbariérový a zdarma.
 
 
Dyzajn market JARO
Piazzeta Národního divadla
21. - 22. března 2015
10:00 - 19:00
 
 
 
 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.