Share |

Peter Hook and The Light v Praze na počest Joy Division zahrají jejich album Unknown Pleasures

 

Peter Hook, legendární baskytarista Joy Division a později New Order, se rozhodl vzdát čest hudebním kvalitám své první kapely a nepochybné genialitě zesnulého Iana Curtise tím, že dá posluchačům možnost poslechnout si mistrovská díla Joy Division "Unknown Pleasures" a "Closer" naživo v koncertním provedení a ve vší celistvosti. 

 

Se svou novou kapelou The Light Hooky poprvé zahrál "Unknown Pleasures" v Manchesteru ve dnech 18. a 19. května 2010 a poté vyrazil na turné po Austrálii, Novém Zélandu a Spojených Státech. 

 

Přesně o rok později, 18. a 19. května 2011, kapela oživila poprvé v historii "Closer" a pak opět vyjela na turné roku 2011, kdy odehrála koncerty po Evropě a v Jižní Americe.

 

12.února bude mít čest vidět seskupení Peter Hook and The Light i Praha, kdy zahrají "Unknown Pleasures" v Lucerna Music Baru. 

 

Vstupenky za 500,- Kč + poplatky budou v předprodeji od 30.listopadu v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketpotral, v pokladně Lucerna Music Baru bez poplatku. Na místě v den koncertu za 600,- Kč.

 

Více info na:

 

www.peterhook.co.uk

www.dsmacku.com

 

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.