Share |

Pawz nabízí individuální péči o chlupáče

foto: Pawz

Co jsou Pawz a jak vznikli nám prozradila sama zakladatelka níže:

U Pawz se staráme o vaše milé chlupáče individuálně. Vždy se jedná o stoprocentní profesionalitu umocněnou maximální péčí, kterou je možno vytvořit, protože se vždy staráme pouze o jednoho psa. Pro vaše čtyřnohé kamarády nabízíme bezpečné a spolehlivé procházky, běhání a opatrování ve vaší či naší domácnosti.

Naším cílem je navázat s dvou i čtyřnohými klienty dlouhodobé vztahy založené na přízni a porozumnění. Nejsme jen ten, kdo venčí vašeho psa, jsme jeho a vaši kamarádi. Milujeme svou práci a neustále se vzděláváme v oblasti zvířecí psychiky a komunikace, rozumíme neverbální komunikaci a jsme schopni rozpoznat a zabránit agresivnímu jednání a zaručit naprosto bezpečné venčení. V žádném případě nevenčíme psy ve smečkách, netelefonujeme či jinak rozptylujeme pozornost. Váš pes je pro nás jako náš vlastní.
I my jsme vlastníci psů a několikrát jsme museli v minulosti vyhledat služby venčení či opatrování psa ať už v zámoří či v západní Evropě. Vždy nám šlo o to, aby se náš pes cítil jako doma, aby nebyl vystresovaný a vystrašený a aby se mu dostalo stejné péče a lásky na které je zvyklý od nás. Pokud se nám takového pocitu dostalo, odjíždělo se nám snadno, bez obav a smutku. Víme, jak máte svého chlupáče rádi a velice dobře rozumíme i vašim pocitům a obavám. U nás jsou ale zbytečné – vašemu miláčkovi se dostane absolutní péče a navrch i pořádné porce lásky.

Projekt vznikl na jaře tohoto roku. Cílem bylo vytvořit společnost, která bude poskytovat profesionální služby na špičkové úrovni a zárověň k nim přidá velice osobní vztah a lásku ke zvířatům.

Idea se zrodila minulou zimu, když jsem pobývala v Montreálu. Kromě práce nadálku jsem si přivydělávala právě venčením a hlídáním psů a i když kanadská zima nepřála, tak jsem zjistila, že mě to baví a zajímá víc než ta moje „seriozní“ práce. V tu dobu jsem měla nasbírané zkušenosti nejenom z Montreálu, protože jsem se o psy starala i nějakou dobu ve státech a v Holandsku, kde jsem vyrůstala. Takže po přestěhování se zpátky do Prahy začátkem roku jsem se dala do příprav.

To co mi tady chybělo, byla opravdu kvalitní péče na profesionální úrovni s důrazem na individuální přístup a otevřenou oboustrannou komunikaci. To znamená, že o vašeho psa se bude starat někdo, kdo nejenom psy miluje ,ale také má bohaté zkušenosti, v oblasti se neustále vzdělává a může kvalifikovaně poradit, jak je potřeba. V podstatě jsem na to prozatím sama, takže vždycky víte, kdo vám pesjka venčí.
Individuální přístup je samozřejmostí. Nejsem zastáncem psích hotelů z několika důvodů a ráda bych majitelům pejsků nabídla alternativu. Z mé zkušenosti je ideální, pokud pejsek zůstává ve známém prostředí, kde si zachová stravovací rutinu i rytmus a prostředí venčení, proto zastávám hlídání v domácnosti majitele a to samozřejmě taky nabízím (spolu s hlídání u mě). S každým majitelem se vždy sejdu, promluvím si o jeho potřebách a dozvím se co nejvíce o pejskovi a podle toho se dohodneme na nejlepším řešení. Jinak jsme také jediní, kdo nabízí běhání se psy. Pokud je evidentní, že pejskovi vycházka nestačí na vybití energie, snažím se to zkombinovat právě s během.

 Jestli chcete vědět víc, navštivte www.pawz.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.