Share |

Parket Market podruhé v Hraničáři, přesto trochu jinak

foto: pořadatel akce

Prodejní akce autorské tvorby PARKET MARKET ovládne 11. prosince nově zrekonstruované kino, které je v současné době domovskou scénou Činoheráku Ústí. V Hraničáři se tentokrát na dvou patrech můžete těšit například na značky Reformát, MumRay, Bamboo, Skynetnebo hudební vydavatelství Červený kůň. Chybět nebudou ani ty, které byly zastoupeny již při prvním vydání marketu a návštěvníci si je oblíbili jako Lovemusic, Lardon nebo Anuk.
 
„Jsme rádi, že akci můžeme opět uspořádat v Hraničáři, který se za posledních pár měsíců stal jakýmsi symbolem toho, že  Ústečanům kultura a vzájemná pospolitost není lhostejná. Parket Market by totiž neměl být jen o nakupování a prezentaci návrhářů a designérů, ale měl by také být místem setkávání se,“ říká organizátorka Pavlína Dutá a pokračuje: „Snažíme se do akce zapojit jak místní, tak pokaždé přivézt někoho odjinud a nabídnout něco nového a neotřelého. Tentokrát bych za ústecké ráda vypíchla holky z Galerie Směj se, které pro nás chystají instalaci před Hraničářem, z mimoústeckých přivezeme putovní verzi kavárny mamacoffee, která bude návštěvníkům připravovat fairtradeovou kávu.“
 
Součástí Parket Marketu je také doprovodný program. Ať již v podobě workshopu pro malé i velké od Ateliéru Koira Kissa nebo čtrnácté vydání Pecha Kucha Night na téma „Světlo“. Následovat bude afterparty v Experimentálním prostoru Mumie s producenty Murder Bear Dougem a Kewu.
 
Více na facebooku Parket Marketu.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.