Share |

Oslavy Prahy 7 vyvrcholí v sobotu na Letné akcí pro rodiny

foto: pořadatel akce

Letošní rok se v Praze 7 nese ve znamení oslav výročí 130 let od připojení obce Holešovice-Bubny k Praze. Nejen obyvatelé této městské části se mohou společně veselit 20. září v Letenských sadech, kde je pro děti i dospělé připraven bohatý kulturní program. Chybět nebudou hudební a divadelní vystoupení, cirkus ani občerstvení.
 
Mezi vystupujícími se objeví soubory a instituce sídlící v Praze 7, jako například Studio ALTA, taneční klub Silueta Praha, Pidivadlo nebo Kühnův dětský sbor. Jako host se z Ostravy s Cirkusem trochu jinak přijedou představit klauni, žongléři nebo provazochodci se svým vystoupením ve vzduchu. Umělci obsadí celé Letenské sady.
 
Na hlavním pódiu naproti fotbalovému stadionu vystoupí řada známých muzikantů a kapel, například Jasná páka s Davidem Kollerem a Michalem Ambrožem,  Neřež, Adam Mišík, Pískomil se vrací, DJ Robot se saxofonistou Radimem nebo DJ Magdaléna Happyfeet. Celým dnem bude provázet moderátor Jakub Kohák. Akce končí ve 22 hodin slavnostním ohňostrojem.
 
Svou  současnou i historickou techniku, výstroj a výzbroj  zde budou prezentovat hasiči, záchranná služba nebo republiková a městská policie. Informační stánek zde bude mít Národní technické muzeum, Národní zemědělské muzeum, pražská zoologická zahrada nebo sportovní kluby sídlící na území Prahy 7. Národní Galerie v Praze připravila ve Veletržním paláci pro tento den speciální program a vstup zdarma.
 
Společně s Dnem oslav se v Letenských sadech uskuteční také zážitkový běh na 10 a 5 km NIGHT RUN PRAHA.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.