Share |

Oslavte v Praze svátek knihy v knihkupectví nebo knihovně

foto: pořadatel akce

Druhý ročník kampaně Kniha ti sluší přinese v týdnu od 18. do 23. dubna v Praze i dalších českých městech řadu zajímavých akcí v knihkupectvích, knihovnách a na dalších místech. Informace o všech pořádaných akcích společně s interaktivní mapou účastníků kampaně najdete na stránkách www.knihatislusi.cz
 
Čtenáři v Praze se například mohou setkat s oblíbenými spisovateli Radkou Třeštíkovou, Josefem Formánkem, Petrem Stančíkem, Michaelou Klevisovou, Michalem Petrovem a jedním z ambasadorů kampaně Janem Potměšilem ve středu 19. dubna v OC Arkády,  soutěžit o nejkrásnější záložku, zkusit si na hodinu  roli knihkupce, navštívit autogramiády oblíbených autorů nebo využít řady slev.  
 
I letos má kampaň charitativní rozměr – čtenáři mohou podpořit Nadaci Leontinka, která od roku 2005 pomáhá zrakově postiženým, zejména dětem a studentům. Milovníci knih a čtení mohou Nadaci Leontinka přispět přímo do kasičky ve vybraných knihkupectvích nebo prostřednictvím DMS DMS LEONTINKA 60 na 87 777. Cena DMS je 60 Kč. Nadace Leontinka obdrží 59 Kč.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.