Share |

Orbital vystoupí v Lucerně už 12. 11. !

repro k akci

Bratry Paula a Phila Hartnollovi, kteří jsou již více než 20 let po celém světě známi jako ikony taneční scény pod názvem Orbital, dělí již jen pár dnů od jejich vystoupení ve velkém sále pražské Lucerny. Duo letos vydalo vynikající album Wonky, se kterým sklízí ovace u fanoušků i recenzentů. Protože však Orbital při své tvorbě kladli vždy hlavní důraz hlavně na svá živá vystoupení, je i jejich letošní turné k tomuto albu plné nadšených ohlasů a jejich propracovaná show se stává nezapomenutelným zážitkem.

Orbital měli letos v Česku už jednou vystoupit, a to na festivalu Rock for People, kde byli jedním z headlinerů. Bohužel ale byli také jednou z kapel, která díky dramatické bouři o své představení přišla a tak bylo oznámení jejich podzimního koncertu v Praze vítaným zadostiučiněním všem, kteří se na ně v létě těšili.

Orbital o sobě v poslední době dali také vědět díky soundtracku k filmu Pusher, který měl premiéru před pár dny a také svojí účastí na londýnské Paralympiádě, kde byli součástí jejího slavnostního zahájení.

Phil a Paul absolvují nyní evropskou část svého turné a jejich zastávka v Praze má v kalendáři datum 12.11.2012. Sál Lucerny bude otevřen od 19:00, před samotným vystoupením Orbital návštěvníky rozehřeje DJ a bratři Hartnollovi vstoupí na podium kolem 21.hodiny.

Vstupenky za 720,- Kč + poplatky jsou v předprodeji v sítích Ticketpro a Ticketportal.

Více info na:

www.orbitalofficial.com
www.facebook.com/orbitalofficial
www.dsmacku.com
www.facebook.com/dsmackupromotion
www.ticketpro.cz
www.ticketportal.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.