Share |

Obrazem: Recycle with Love

foto: pořadatel akce

Recycle with love - projekt, jehož hlavním mottem je "recycle with style, wear with love", vzniká v rukou česko-slovenského páru žijícího v Praze.
 

Pokud si budete každý rok kupovat špatně vyrobený svetr celý život, pozná to jak vaše peněženka, tak životní prostředí. Fascinovaní myšlenkou recyklace pro vás přináší tento projekt originální neotřelé kousky oblečení, které nenajdete v konvenčních obchodních řetězcích.
 

Jedná se o úlovky z druhé ruky, které jsou zajímavé svou barvou, vzorem či kvalitou. Originalita tvůrce této módy baví a věří, že se najde kupa lidí, kteří si u nich rádi zrecyklují i svůj šatník a nebo naopak si vyberou ze škály jejich jedinečných outfitů.
 

Možnost zrecyklovat si u česko-slovenského páru oblečení ze svého šatníku bude jeden z jejich prvních pilotních projektů. Každý bude mít možnost je zkontaktovat, nabídnou přebytečné krásné kousky ze svého šatníku a přibližně měsíc užívat možnost prodeje na stránkách projektu. Vše se bude odehrávat po vzájemné komunikaci.
 

Autoři myšlenky Recycle with love vnímají svou tvorbu jako otevřený prostor, který bude využíván mladými tvůrci pro přešívání a tvoření nové vlny REMAKE oblečení.Taky se velmi se těší na spolupráci se šperkaři, kteří používají pro svoji tvorbu např. plastové láhve, kartóny či krabice od mléka.

 

Více na https://www.facebook.com/pages/Recycle-With-Love/447404701962539?fref=ts


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.