Share |

Obrazem: Volba nejkrásnější lesby - Miss Freedom Night 2012

foto: autor

 
V pátek proběhla v pražském klubu PM historicky třetí volba té nejteplejší, nejkrásnější a nejlepší lesby. Soutěžilo se o novou majitelku duhové korunky - Miss Freedom Night 2012. Kdo by čekal nalakované nehty a vysoké podpatky, byl by nakonec překvapen téměř batikovaným vyzněním akce. Podle fotogalerie můžete sami kouknout, jak to dopadlo.
Ocenění diváků a divaček Miss sympatie vyhrála Pája s číslem jedna. Byla roztomilá až za roh a nemohla ji ohrozit ani publikem ve větší míře nepochopená volná disciplína, při níž točila čímsi, co svítilo… Titul 1. vicemiss ji až tak neohromil, když v rozhovoru s námi lehce zpochybnila odbornost poroty a vyzdvihla hlas lidu. A jako prezidenta má radši prvního Václava.
 
Vítězkou se tak stal černý kůň soutěže, dívka s číslem 5 Nela. V proklatě vysoko vytažené sukýnce nesměle proklopýtala soutěží, jako fanynka zpívání ve sprše uvedla publikum v úžas sentimentálním altem písně Ironic, aby nakonec všem vypálila rybník a stala se hvězdnou lesbou celého večera. Samozřejmě to nečekala a samozřejmě by se do soutěže nikdy sama nepřihlásila. K naší radosti se v zákulisí moc nehlásila k solidní litrovce vodky, kterou vyhrála.
Pořadatelku a DJku Henriette výsledek překvapil, sama se raději neodvažovala vítězku tipovat. Víceméně dostat z ní něco peprnějšího bylo nad naše síly. Naštěstí jsme všichni ještě vstřebávali radostnou událost v podobě promenády v plavkách, která byla taktickou bojovkou s cílem co nejlépe zakrýt bříško nebo zaříznout plavky.
Druhou vicemiss vám tak docela nepřiblížíme, neb jsme byli zrovna pro piva…
Kontroverzní vítězné rozhodnutí poroty (recesistky z minimonu přehlasovaly zbytek) trošku naštvalo královnu loňského ročníku, protože, a to si zapamatujte, lesba s dlouhými vlasy není lesba.
Freedom nights jsou pravidelné mejdany lesbí komunity a pravidelně stojí zato. Pro víc info a termíny navštivte stránky DJ Henriette.
text: Džyntáre a Kubiii 
http://www.djhenriette.cz/
 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.