Share |

Obrazem: Hudební open air odpoledne a večery před The Chemistry Gallery

foto: pořadatel akce

Hudební open air odpoledne a večery před The Chemistry Gallery budou probíhat do konce léta ve dvou až tří týdenních intervalech vždy v pátek nebo v sobotu. Jednotlivé akce budou pojmenovány podle prvků chemické tabulky prvků. Začíná se trojicí kovů - železo (12.7.), cadmium (2.8.) a zlato (16.8.). Akce budou probíhat od 16:00 do 22:00 a mohou být vhodným začátkem vašeho pátečního či sobotního večera (warm-up).

 
Na každé akci zahrají přední čeští i zahraniční deep housoví DJové. Rezidentem akce je DJ Petr K, na programu se spolu s ním podílí DJ Lucas Hulan, kteří si na jednotlivé akce budou zvát své hosty. Speciálním hostem na Cd [Cadmium/Kadmium] 2.8.2013 bude jeden z nejoceňovanějších současných deep housových DJů Da Sunlounge z Velké Británie.
 
Návštěvu můžete spojit s prohlídkou aktuální výstavy 22:22 (https://www.facebook.com/events/1391745981043548/) a celé odpoledne a večer pak můžete strávit na sezení před galerií za doprovodu chill out/lounge deep houseové hudby. K dispozici bude bar.

 
Na Cd [Cadmium/Kadmium] bude k dispozici také jídlo od Dream Burger /https://www.facebook.com/mydreamburger?fref=ts%2F

 
Nalévat se bude speciální drink Cadmium, který vymyslí a připraví barman ze společnosti United Premium Brands.
 
FB EVENT: https://www.facebook.com/events/518569684862870/
 
 
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.