Share |

Objev roku Marmozets (UK) doplní Taking Back Sunday v Roxy

foto: pořadatel akce

Klub Roxy oznamuje velmi zajímavý support pro prosincový koncert Taking Back Sunday. Americké formaci bude předskakovat držitel ocenění Britský Nováček roku 2013 britská math-rocková kapela Marmozets.
 
Marmozets je v posledním roce jedno z nejvíce skloňovaných jmen mezi mladými kapelami na britské scéně. Energická formace skládající se z Becca Macintyre (vokály), Sam Macintyre (kytary), Jack Bottomley (kytary), Will Bottomley (basa/vokály) and Josh Macintyre (bicí) se dala dohromady na škole v roce 2011 a už ten stejný rok se jim podařio vydat první EP Passive Agressive následované releasem Vexed rok poté. Popularitě bezpochyby pomohly i prvotřídní recenze na alternativních hudebních serverech (Kerrang, Rock Sound).
 
Netrvalo to dlouho a už v roce 2013 Marmozetz podepsali smlouvu u respektovaného labelu Roadrunner Records (např. Nickelback, Korn), kde ještě tentýž rok vydali svůj v pořadí třetí singl Move Shake Hide. Nekompromisní a energický sound v čele se silným hlasem zpěvačky Beccy Macintyre neunikl rádiím a do parády si ho vzala dokonce i Zane Lowe na BBC Radio 1. V roce 2014 očekáváme vydání debutového alba a velmi pravděpodobně ho uslyšíme i naživo v prosinci v Roxy. Zatím nám musí stačit singl Captivate You (link níže).
 
Marmozets mají opravdu našlápnuto a je jasné, že jejich show bude více než solidní support pro očekávaný koncert Taking Back Sunday. Už aby byl prosinec!
 
Facebook událost
Taking Back Sunday (US)
3. 12. 2014
Start: 19:00
Support: Marmozets (UK)
 
Vstupenky/Tickets: 420 czk + popl./fee
V NoD za zvýhodněnou cenu/for favoured price 430czk
GoOut: http://goout.cz/cs/koncerty/praha/taking-back-sunday/gtos/
Ticketportal: www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=920790
Ticketpro: http://www.ticketpro.cz/jnp/en/hudba/kluby/1341608-taking-back-sunday.html
 
Video:
Marmozetz - Captivate You
Marmozetz - Move Shake Hide
 
WWW: http://www.marmozets.co.uk/
http://roxy.cz/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.