Share |

NOVÉ NIKE METCON HRAVĚ ZVLÁDNOU CVIČENÍ I BĚH

foto: Nike

Od uvedení původních Metcon uběhly už tři roky, během kterých se mezi sportovci proslavily jako ideální bota pro trénink. Jenže většina z nás si chce v posilovně jak zacvičit, tak i zaběhat a každý typ zátěže klade jiné nároky. Ale Nike konečně přichází s modelem, který se přizpůsobí silovému i kardio tréninku.
 
Dvě novinky, Metcon DSX Flyknit i Metcon 3, mají společné rysy, jako pevný gumový obal na patě pro stabilitu nebo speciální potah podrážky, který ulehčí šplh na laně. Další prvky pak byly šity na míru přímo konkrétnímu typu tréninku.

Pokud v posilovně střídáte kardio a silové cvičení, jako třeba Kyrie Irving nebo Skylar Diggins, určitě oceníte lehkost a pružnost Nike Metcon DSX Flyknit. Vršek vyrobený z odolného Flyknitu je ve střední části nohy doplněný vlákny Flywire, která se přizpůsobují pohybu nohy. Podrážka je navíc doplněná polštáři na zmírnění tlaku při dopadu nohy na zem. Jde tedy o botu, která se hodí na běh i do posilovny.

Jestliže je váš trénink zaměřený víc silově, jako u Mata Frasera a Sary Sigmundsdóttir, oceníte vlastnosti modelu Nike Metcon 3. Boty jsou navrženy tak, aby poskytovaly co největší oporu při cvicích, jako jsou shyby, angličáky, šplh po laně nebo trénink s činkami. Plochá podrážka poskytuje stabilitu ve skocích i dřepech. Vršek je vyrobený z balistického vlákna, aby byl lehčí, odolnější, ale zároveň i prodyšný.

Nike Metcon 3 jsou dostupné od 6. ledna na nike.com. Nike Metcon DSX Flyknit jsou k mání od 2. ledna.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.