Share |

Nové gastronomické perly Prahy, dokonce i na letišti!

foto RESTU

 
Opět pro vás máme gastronomické novinky Prahy! Prázdniny nebyly na nové podniky skoupé, a tak jsme pro vás společně s portálem RESTU (www.restu.cz) objevili nová bistra, restaurace i oživení pražského letiště!
Dolce Abbraccio, Italská 5 (http://www.restu.cz/kavarna-dolce-abbraccio/)
Cukrárna a kavárna se především zaměřuje na výrobu zmrzlin. Jejich výběr je zde velice široký, stejně tak tomu je i v případě originálních pohárů. Výrobna se nachází přímo v prodejně, a tak jsou připravované zmrzliny a dezerty opravdu čerstvé a vyrobené pod dohledem italských mistrů, kteří mají více než 25 let zkušeností.
BistRAW.cz, Stromovka, https://www.facebook.com/bistraw.cz?fref=photo
Nově ve Stromovce, v areálu Tiskárny na vzduchu narazíte na bistro, které se zaměřuje na raw food. Kromě freshů můžete ochutnat taky třeba raw pizzu, zmrzlinu a bezořechové dezerty.
NaGrilu, Jindřišská 10, https://www.facebook.com/nagrilu?fref=ts
Pilotní projekt značky Kofola, který se pustil do odvětví rychlého občerstvení, najdete v centru Prahy. Zajít si můžete na rychlovky z grilu, polévky či různé sendviče.
Yoshihashi, Rámová 4, http://www.restu.cz/yoshihashi/
O sushi prvotřídní kvality se zde postará japonský šéfkuchař. Jeho umění budete moci pozorovat na vlastní oči již při přípravě. Kromě sushi si můžete vybrat i další japonské speciality, které bohatě oplývají čerstvými rybami a mořskými plody. Zapít je můžete i tradičnmi japonskými nápoji.
KOBE restaurant Anděl, Radlická 1c, http://www.restu.cz/kobe-restaurant-andel/
Nově otevřená pobočka KOBE restaurant se opět specializuje na ty nejkvalitnější a nejlahodnější steaky a asijskou kuchyni. Díky speciálnímu dovozu hovězího masa zaručuje KOBE jedinečný zážitek.
Rancheros, letiště Václava Havla, http://www.rancheros.cz/
Na letišti Václava Havla vznikla nová možnost občerstvení – mexický fast food, který se však soustředí na kvalitu a čerstvost. Cílem je podávat vynikající pokrmy, které vycházejí z originální mexické kuchyně a které také potěší milovníky zdravého jídla.
SO! Coffee, letiště Václava Havla, http://www.prg.aero/cs/aktuality/aktuality/nova-kavarna-so-coffee/
Dalším novým objevem na letišti Václava Havla je tato nová kavárna. Interiér kavárny je speciálně navržen pro cestující, kteří vyhledávají pohodlí a klid. V pohodlém křesle a útulném prostředí si můžete vychutnat nejen vynikající kávu.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.