Share |

Nobodyho Addict ovládne pražskou Náplavku

foto: pořadatel akce / DJ Kewu

V sobotu 3. června se pražská Náplavka rozpohybuje na vlnách elektronické muziky a dobré zábavy. Oblíbená loď Cargo Gallery se tady totiž stane centrem dění dalšího dílu stylové party Addict. Ta bude jako vždy probíhat pod taktovkou DJ NobodyListen a jeho hostů.
 
Addict #7 tradičně láká především na ojedinělý hudební zážitek a parádní atmosféru. V pořadí již sedmá party v režii oblíbeného DJ a hudebního producenta NobodyListen odstartuje v sobotu 3. června ve 22:00 a bude trvat až do 4:00 nedělního rána. Akce bude tentokrát probíhat ve třech patrech lodi Cargo Gallery na pražské Náplavce.
 
Samozřejmostí jako vždy bude kvalitní zvuk, projekce se speciálními světelnými efekty a pořádně našlapaný line-up, který nabídne domácí i zahraniční hosty. Ke správné letní atmosféře napomůžou i venkovní bary na střeše lodi. Dobrou náladu zajistí i krásné Jäger hostesky, které budou návštěvníky průběžně občerstvovat ledově namraženými drinky Jägermeister.
 
Vše se odehraje za dohledu i aktivní účasti samotného Jakuba Stracha alias NobodyListen. Kromě něj se můžete těšit i na slovenského DJ Džunya G, který ve svých freestylových setech kombinuje širokou škálu hudebních žánrů. O další porci dobré hudby se postarají i pražští DJs Kewu a Nrmn.
 
Addict #7 nabídne návštěvníkům ještě jedno speciální překvapení. V podvečerních hodinách proběhne exkluzivní rozhovor s DJ NobydyListen. V rámci rozhovoru dojde i na dotazy fanoušků. Celý rozhovor bude živě vysílán na Instagramu českého Red Bullu, kde bude také prostor pro případné otázky a komentáře.

Nepřestávejte lovit ty nejlepší zážitky a dorazte na Addict #7, který vypukne v sobotu 3. června ve 22:00 hodin. Vstupenky budou k dostání na místě za 200,-  Kč. Prostor má omezenou kapacitu, tak se rozhodně vyplatí dorazit co nejdříve.
 
/FB EVENT/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.