Share |

Americká legenda house music Roger Sanchéz přijede v listopadu do ROXY

foto: pořadatel akce

Představte si pláž v Miami, zapadající jižanské slunce a letní atmosféru na terase natřískaného klubu. Přesně to je feeling, který evokuje hudba i sety Rogera Sancheze. Americká legenda house music, autor nespočtu legendárních tracků a držitel Grammy přijede v listopadu jako speciální host 19-tých narozenin nejstarší české klubovky Climaxu. Rogera Sancheze doplní resident Chris Sadler a další hosté.
 
Předprodej začíná ve středu 1. června 14:00 přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24hodin. Poté I v ostatních předprodejích.
 
Newyorský producent, dj a autor několika nesmrtelných remixů Roger Sanchez působí na scéně už od roku 1990, kdy vydal svůj první singl Luv Dancin. Roger společně se svými parťáky Ericem Morillem a Davidem Moralesem vytáhl newyorskou house music na světové výsluní. Jeho druhým domovem je přirozené španělský ostrov Ibiza, kde má několik rezidentur,  a to nepřetržitě od roku 2000. Na konci května byl i headlinerem openingu klubu Privilege.

 
Roger Sanchez vydal 5 studiových alb. Z nekonečného seznamu releasů a remixů stojí za to vypíchnout především remix Hella Good od No Doubt, za který dostal v roce 2003 Grammy, rádiový hit Another Chance s úžasným klipem od Phillipe Andre nebo dancefloor hymnu Turn On the Music. Roger je také kouzelníkem za mixem a jsme v očekávání, co předvede na další legendární oslavě narozenin Climaxu.  Must go!
 
ROXY 25. 11. 2017, open 23:00
Climax 19th Anniversary
Special guest: Roger Sanchez (USA)
Resident: Chris Sadler
Support: TBA
/FB EVENT/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.