Share |

Výstava Julia Reichela a Namora Ynrobyva připomíná concept store

GLOBAL TUNNING, GOOGLE GANG, Hyper Kripling, Goblin Kings, jsou vytížené, nové pojmy. Loajální ke svým tématům a estetice, Julius Reichel a Namor Ynrobyv přináší ve své výstavě roku syrový překlad DNA post posting společnosti. Fake- objektivismus v rámech obrazů, kvazi- keramika a třeba i vyleštěná fashion show bude poprvé představena veřejnosti během zahájení výstavy J.R. (OO) N.Y. (RV) LE C0NCEPT STORE (GLOBAL)  již 23. 03. od 19:00 ve White Pearl Gallery na adrese Dittrichova 5, Praha 2, za doprovodu Dj SMACK (A51) a DJ CASABLANKA (OPAK DISSU).
 
V místě, skrytém hluboko pod úrovní pražské ulice4 zaútočila americká zbrojní lobby13.
V galerii White Pearl4 neobvyklá výstava připomíná1 Concept Store2. Co to je, odkud to přišlo a proč slaví úspěch?1 Zažíváme podobný přechod jako z feudalismu do demokracie14, říká oceněná pekařka o citu pro umění26. Síla Mordoru se rozšiřuje12, a proto zde nechybí ti nejobávanější1 – šéf české krypto směnárny5 a akční sniper24 Reichel, který vystřelil v nájezdech postup do finále9 a první troll, který byl zvolen prezidentem6, Výborný8 (Ynrobyv). Google news: 11.3.2018 “ - Anežka Jindrová

 
Vystavující Julius Reichel  (*1981), hledá skrze intenzivní zkoumání proměnlivého vizuálního kódu s vazbou na aktuální životní pocit, matici obrazu, která bude fungovat v daném i jiném časovém období. GLOBAL TUNNING.  Považuje se za moderního stopaře produktu / obsahu na sítí. GOOGLE GANG. Namor Ynrobyv (Roman Výborný) (*1988)  se vzpírá estetice nových médií svým vizuálním trollingem, fake-objektivismem. TROLL CRITICISM.  Algoritmus v jeho obrazech, k němuž divák přichází s vlastním referenčním rámcem, dovoluje zároveň vytvořit avatara tvůrce mimo virtuální prostor. HEADSHOT HYPE.  
 
Intimní, vnitroblokový charakter a osobní přístup týmu White Pearl Gallery, nově situované pod hladinou běžného městského ruchu, má oproti postmoderním tendencím sdílení a informačních vrstvení dopomoci k prodloužení hlubšího, nesdíleného, tedy osobního prožitku z vystavovaných uměleckých děl stejně tak, jako ze vzájemných lidských interakcí v rámci tematických eventů, i společenským happeningů v době, kdy čas je naší nejvzácnější komoditou.
 
J.R. (OO) N.Y. (RV) LE C0NCEPT STORE (GLOBAL)
JULIUS REICHEL | NAMOR YNROBYV
Vernisáž výstavy 23.03. 2018 od 19:00
Dittrichova 5, Praha 2
Kurátorky: Alexandra Karpuchina | Anežka Jindrová
Hudební doprovod _ DJ SMACK (A51), DJ CASABLANKA (OPAK DISSU)
Výstava potrvá od 24.03.2018 do 20.04.2018


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.