Share |

Německý producent &ME přijíždí poprvé do ČR

foto: pořadatel akce

Německý deephouse/techno producent &ME dal o sobě nejvíce vědět spoluprací s Nicem Fancuilli, písničkářem Finkem, ale už svým prvním releasem  F.I.R pod vlastím labelem Keinemusic. Jeho sety okouzlily fanoušky po celém světě, na festivalech jako BPM, DGTL nebo Sonus. Už 30. března přiveze poprvé svůj jedinečný sound do pražské ROXY.
 
Německý producent André Boadu je na hudební scéně znám především pod pseudonynem &ME. Djem vlastně nechtěl být, jen byl strašně zapálený do gramofonů a vinylů. Když se pak z Hamburku přestěhoval do Berlína a jeho známí mu ukázali tamní noční život, bylo rozhodnuto. Do elektronické hudby se ponořil naplno, ale protože si nebyl jistý, že jeho hudba pod nějakým labelem vyjde, založil s partou svůj - Keinemusic. Jeho první release  F.I.R na tomto labelu na sebe nenechal dlouho čekat a ihned se stal mezinárodním klubovým hitem. Letos tento úspěšný kolektiv djů, producentů a hlavně přátel (Rampa, Adam Port, Reznik,...) slaví už 8 let.
 
&ME skvěle kombinuje techno s houseovými prvky a ve svých setech se pohybuje na pomezí minimalistického, ale intenzivního zvuku, který střídají velmi taneční momenty. (např.: Vision Room nebo Boiler room) Za zmínku určitě stojí společný projekt Terranova s pařížským producentem Fetish. Společně měli možnost vydat EP a album pod labelem Kompakt. Mezi jeho nejsilnější dosavadní spolupráce patří pak určitě ta s Nic Fanciulli nebo písničkářem Finkem. Jednoho z nejunikátnějších umělců na scéně přivítá pražská ROXY už 30. března.
 
30.3.2018, open 23:00
&ME (Keinemusic/GER) @ ROXY
Přeprodej: 250 czk + popl.
NoD: 260 czk
Goout
/FB EVENT/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.