Share |

Německá kosmetika Herbacin nově na českém trhu

foto: Herbacin

Německá kosmetika na přírodní bázi Herbacin, jejíž tradice sahá až do roku 1905, je nově k dostání také na českém trhu. Značku si do svého portfolia přivzala firma Berma Group, profesionální distribuční společnost, která obhospodařuje český, slovenský a částečně i polský trh, kde má své vlastní obchodní zastoupení.
 
Herbacin je kosmetika založená na přírodních složkách a řadí se k vůbec nejstarším přírodním kosmetikám v Německu. Značka Herbacin, ač je cenově vhodná pro velmi širokou cílovou skupinu, nabízí vysokou kvalitu a také záruku, že:
 

  • není testována na zvířatech (a to ani jednotlivé složky kosmetiky)
  • jsou v ní používány pouze vybrané přírodní a organické ingredience
  • je vyráběna lokálně – ovoce, éterické oleje, máslo, koření nebo bylinky jsou z ekologického zemědělství v rámci regionu, kde je kosmetika vyráběna
  • bez parabenů, syntetických barviv, minerálních olejů, vosků, formaldehydu, cyklických nitro vůní nebo halogen-organických konzervačních přípravků; je proti zbytečnému používání chemických přísad
  • je eco-friendly – všechny obaly jsou 100 % recyklovatelné

 
Zavítejte do drogerie Rossmann nebo na web lékáren Dr. Maxe
Portfolio kosmetiky Herbacin je velice komplexní a zahrnuje péči o celé tělo. Z každé řady jsme se snažili vybrat to nejžádanější, proto nyní představujeme na českém trhu – na základě preferencí zákazníků na německém i ostatních zahraničních trzích, nejoblíbenější produkty. To je však teprve začátek, nabídka bude určitě postupně rozšířena,“ upřesňuje Branislav Gaňa, Managing Director Berma Group a dodává: „V současné chvíli jsme zalistovaní v síti drogerií Rossmann, v e-shopu Dr. Max a u různých nezávislých internetových prodejců. Nadále ale rozšiřujeme distribuční cesty, aby byl Herbacin k dispozici zákazníkům po celé republice. Jsem si jistý, že si tuto kosmetiku zamilují.

 
Herbacin pro vlasy, ruce i tělo
Ve velké oblibě jsou po celém světě výrobky určené pro každodenní péči jako krémy na ruce a produkty určené pro péči o nohy.  Vedle těchto produktů nabídne v České republice Herbacin také základní vlasovou péči - šampony (pro poškozené vlasy, mastné a normální) a kondicionéry. Nechybí však ani sprchové gely nebo zvláčňující mléko na tělo.
 
Postupný růst na českém trhu
Řada Herbacin bude postupně rozšířena o další produkty FOOT CARE, které potěší zejména v letních měsících. Zákazníci se mohou těšit také na krémy z řady péče o obličej HERBACIN FACIAL CARE. Ta bude doplněna výrobky pro citlivou pokožku z řady SENSITIVE CARE. S přihlédnutím na nárůst spotřeby pánské kosmetiky bude na domácí trh uvedena také řada pro muže „CAMOUFLAGE“.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.