Share |

Kosmetické novinky pro jaro a léto

Elizabeth Arden Sunflowers Kiss Tato osvěžující květinovo–mořská vůně naplňuje energii díky italskému bergamotu a jablečnými listy. Vůně cyklamenu, růže a jasmínu vás zabalí do teplé záře zatímco vás hladí v Driftwood a sluneční pižmo. Informativní cena 249 Kč / 100ml.

I když je ještě zima, sluneční svit dává tušit, že už brzy budem chodit v sandálech. Máme pro vás pár informací o novinkách na nadcházející sezonu!
 

Elie Saab Resort collection

Letošní jaro oslavuje Elie Saab limitovanou festivalovou kolekci šumivými ovocnými tóny. Esence z červené mandarinky a nektar z granátového jablka dodávají poslední kapku glamouru této jiskřící a návykové limitované edici Eau de Toilette. Informativní cena 1950 Kč / 50ml.

 

Elizabeth Arden Tropical Escape Collection
FOR EVER BRONZING POWDER  (1090 Kč)
Chcete získat zpět zářivé opálení? Rafinovaná novinka  v sobě ukrývá romantickou tvářenku, konturovací pudr ve dvou odstínech a oslnivý rozjaňovač. Vše doplněno štětečkem z přírodních štětin pro dokonalou aplikaci. Kompakt k dostání ve dvou odstínech medium/ deep.

LIP OIL SHEER KISS (590Kč) 
Zářivé, šťavnaté barvy, chytrý a nový design aplikátoru, který je nejen elegantní, ale i funkční. Nové zářivé oleje na rty vyplní mezeru na trhu a vytvoří kompromis v péči o rty ve skvělých, trendy odstínech. 

SENSAI The Silk Body Emulsion

Objevte SENSAI THE SILK v podobě luxusní hydratační tělové emulze, která je inspirovaná dotekem hedvábí. Neodolatelně hladká textura vytvořená z Koishimaru Silk EX zahaluje pokožku s obratností jemného hedvábí a zanechává ji hedvábně hladkou. Informativní cena 1990 Kč / 200ml.

 

Elizabeth Arden Sunflowers Kiss

Tato osvěžující květinovo–mořská vůně naplňuje energii díky italskému bergamotu a jablečnými listy. Vůně cyklamenu, růže a jasmínu vás zabalí do teplé záře zatímco vás hladí v Driftwood a sluneční pižmo. Informativní cena 249 Kč / 100ml.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.