Share |

Nebojte se barev, jsou in

foto: Stilago

Každým rokem přední módní návrháři představují trendy pro nadcházející sezónu na pařížském Fashion Week – více než osmdesát přehlídek představí na exkluzivních místech světové značky, mezi které patří Armani, Louis Vuitton. Chanel, Christian Dior, Gucci, Balenciaga a další. Je to událost, která vždy ovlivní to, co budeme příští sezónu nosit. To znamená, že si každý z nás určitě nějaký ten trend vybere a zamiluje, a pak si počká, až se objeví na trhu. Pro jaro-léto 2012 patří mezi nejžhavějsí novinky spojení černé s bílou, různé barevné kombinace a potisky všeho druhu, krajky, síťoviny, zigzag vzor, střihy dvacátých let a také lesklé materiály.

Jelikož letos frčí zbarvení v různých tónech, módní návrháři přišli s jemnými pastelovými barvami, které připomínají odstíny zmrzlin, jako například barva citrónového sorbetu nebo lehký mátový nádech. Další letošní módní trend jsou různobarevné potisky, mezi které patří abstrakní kombinace ovoce, zeleniny či další květinové vzory. Módní klub Stilago se nechal inspirovat a zvolil si barvy i potisky jako hlavní trend pro výběr letošních jarních kolekcí do své nabídky a začal spolupracovat se známou španělskou značkou Desigual. Nyní nabízí její novou kolekci exkluzivně na svých webových stránkách.

V nabídce najdete zejména dámskou módu, ale zkrátka nepřijdou ani pánové a děti. Barevný a hravý Desigual ve vašem šatníku nemůže chybět!

www.stilago.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.