Share |

Nanovo otevřeli pop-up obchod československého retro designu v Lipsku

 
 
 
Nanovo, projekt zaměřený na vyhledávání, renovaci a prodej designového nábytku a bytových doplňků 60. – 80. let, otevřel v polovině března brány svého pop-up obchodu v německém Lipsku. Díky spolupráci s prostorem Quarter store bude po dobu tří měsíců probíhat v Lipsku prodejní výstava, která návštěvníkům představí to nejlepší z československého retro designu, který Nanovo nabízí. Nanovo pop-up obchod je navíc pilotní projekt, kterým se prostor Quarter store otevírá a odstartuje tak sérií prezentací a krátkodobých specializovaných pop-up obchodů v tomto prostoru.
 
Na otázky odpověděl Felix Neuhaus, jeden ze tří zakladatelů Quarter store.
 
Proč jste si vybrali Nanovo jako pilotní projekt pro otevření Quarter storu?
Hlavním cílem Quarter storu je přinést do Lipska kvalitní design a nabídnout tak lidem něco nového. Díky tomu vždy hledáme speciální hosty a designové kousky. Nanovo jsou pro nás skvělým partnerem pro launch Quarter storu. Vintage nábytek a bytové doplňky, které nabízejí jsou mimořádné a v kombinaci s jejich pečlivým výběrem jsou pro nás ideálním startovacím projektem.
 
Jaký máte vztah k věcem, které Nanovo nabízí?
Celý náš tým zbožňuje vintage a to byl i hlavní důvod, proč jsme se rozhodli právě kvalitním vintage designem otevřít náš prostor. Nanovo zde představí výběr toho nejlepšího československého designu, který nabízí. Tyto kousky jsou možná nostalgicky známé v České republice, ale v Německu téměř vůbec. Sami jsme velmi zvědaví na reakce návštěvníků až u nás uvidí toto „exotické ovoce“ retro designu.
 
 
Co je to Quarter store?
Quarter store je pop-up prostor v Lipsku, který nabízí designérům a značkám možnost představit a nabídnout veřejnosti své kousky. Vždy po dobu tří měsíců bude Quarter store vystavovat a prodávat zajímavé a nové designové kolekce, které zakladatele prostoru zaujmou. „Protože víme, že méně dostupné věci jsou ty nejžádanější, představujeme Quarter store jako pop-up prostor místo klasického obchodu s designovým zbožím. Doufáme, že Quarter store bude místem pro každého milovníka kvalitního designu ať už jako vystavovatele nebo zákazníka“ říká jeden ze zakladatelů Felix Neuhaus.
 
Nanovo pop-up store 15. 3. – 15. 6. 2013
Quarter store
Karl-Heine-Straße 76

04229 Lipsko

Německo
 
 
 
 
 
 
 
 
___________________________________________________________________________
 
O Nanovo
Nanovo je internetový obchod zaměřený na vyhledávání, renovaci a prodej kvalitního designu z 60., 70. a 80. let. Na jeho virtuálním pultu www.nanovo.cz najdete převážně tradiční československý design, který je doplněn o několik kousků zahraničních autorů. Nabídka zahrnuje nábytek, sklo, svítidla, bytové doplňky a průmyslový design.
 
Mladý Nanovo tým tvoří dvojice Adam Karásek (1984) a Jiří Mrázek (1984), kteří se pro založení obchodu Nanovo společně rozhodli v roce 2010. Více se dočtete na http://nanovo.cz/o-nas/.
 
 
 http://www.facebook.com/nanovoshop
http://twitter.com/nanovoshop.
 
email: nikola@nanovo.cz
web: http://nanovo.cz
 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.