Share |

Nakladatelství Argo vydává limitovanou publikaci Andy Warhol Gigant

foto: Nakladatelství Argo

Nejvýpravnější obrazová biografie jednoho z největších umělců 20. století. Mimořádný pohled do Warholova světa umění, celebrit, sexu a slávy.
 
2000 vyobrazení včetně vzácných a dosud nepublikovaných dokumentů. Vychází v září, ale rezervovat si ji můžete už teď!
 
Limitovaná edice knihy Andy Warhol: Gigant je mimořádným nakladatelským počinem a sběratelským kouskem, který by neměl uniknout žádnému milovníku moderního výtvarného umění a životního stylu, který Andy Warhol ztělesňoval. Obří svazek měří 43x33 cm a váží 6,5 kg a detailně představuje amerického výtvarníka, filmaře a spisovatele Andyho Warhola, jednoho z nejvlivnějších umělců 20. století. Přináší dva tisíce reprodukcí Warholových malířských a grafických prací, unikátních fotografií i vzácných a dosud nepublikovaných dokumentů. Na své si v knize přijdou jak warholovští nováčci, kteří se s umělcovým dílem teprve seznamují, tak zkušení fandové Warholova jedinečného díla.  
 
Textový doprovod pochází z pera předních znalců Warholova díla a rozhodně stojí za přečtení, neboť nabízí podmanivý vhled do světa Warholova umění, newyorské umělecké scény, celebrit, sexu a slávy. Obří publikace však potěší především oko: jak se vyjádřil deník The Times, požitek z listování knihou Andy Warhol: Gigant se skoro vyrovná požitku, který zažívá člověk, jemuž na zdi visí nějaký ten Warholův originál.

Kniha vychází v září, doporučená cena je 4500 Kč. Rezervovat si ji můžete už na veletrhu Svět knihy 11. až 14. května 2017 u stánku nakladatelství Argo nebo na webových stránkách www.warholgigant.cz za zvýhodněnou cenu 2900 Kč při včasném zaplacení v předprodeji do 31. 7. 2017


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.