Share |

Mystic Sk8 Cup startuje už tento pátek

mapa

Pátek 13. července 2012 znamená pro všechny milovníky skateboardingu jediné - začíná závod světového poháru ve skateboardingu, Mystic Sk8 cup 2012, který se tradičně uskuteční ve zrenovovaném skateparku na pražské Štvanici a v přilehlé Relax Zóně, kde po celé tři dny nabídne bohatý sportovní a kulturní program.

Kromě skateboardingu se návštěvníci mohou těšit na kapely Chilla Killerz z Mexika, Gerda Blank z Nového Zélandu či českoamerickou formaci Pipes and Pints. K tomu samozřejmě Djs, doprovodný program a bary otevřené do časného rána.

 Pokud vás zajímá, kteří jezdci potvrdili svoji účast, tak jsou jimi například obhájci prvenství z roku 2010 Maxim Habanec a Leticia Buffoni, loňský vítěz  Kelvin Hoefler či mistři bowlu Sandro Moral z Argentiny a Dannie Carsen z Dánska.

Vstupenky na Mystic SK8 Cup 2012 jsou v prodeji ve všech známých předprodejích za zvýhodněné ceny, můžete si koupit jak vstupenky na všechny tři dny, tak jednodenní vstup. A pro ty, kteří nemají čas přijet do Prahy, připravili přímé přenosy na internetové stránce 4elements.cz

Více na www.mysticsk8cup.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.