Share |

Marilyn Manson se chystá do Lucerny

foto pořadatel akce

Marilyn Manson nahrál deváté studiové album. To by mělo vyjít pravděpodobně v květnu letošního roku pod názvem Born Villain, tedy pod stejným titulem, jako kniha, kterou vydal Marilyn Manson v loňském roce.
 
MM zahraje  rámci následného turné i v Praze.
Tisková zpráva dále praví:
V nejbližších dnech by z tohoto alba měl být uvolněn první singl s názvem No Reflection. Koncem loňského roku byl také na stránce www.bornvillain.com zveřejněn, jak jinak, šokující video teaser k novému albu. Upozorňujeme ale, že podmínkou pro zhlédnutí tohoto videa, je potvrzení o věku přesahujícím 18 let.
Born Villain vyjde tři roky po poslední desce The High End of Low. Chris Vrenna, bubeník, který spolupracoval s Marilyn Manson na tomto novém albu, charakterizuje novinku zvukově podobnou s Antichrist Superstar a stylově k Mechanical Animals. Kapela má na podporu prodeje tohoto alba naplánováno celosvětové turné, které začne 24.února v Austrálském Brisbane a po koncertech v Asii a USA se v květnu přesune do Evropy.
Tuzemští fanoušci zcela jistě přivítají informaci, že Marilyn Manson v rámci tohoto turné vystoupí opět i v České republice. Koncert se uskuteční 15.července od 20:00 ve velkém sále pražské Lucerny.
Vstupenky na koncert budou v předprodejích sítí Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal za 900,- Kč + poplatky od čtvrtka 16.února.
Více info na:
www.marilynmanson.com
www.facebook.com/marilynmanson
www.dsmacku.com
www.facebook.com/dsmackupromotion
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.