Share |

Lovemusic ukazují novou edici opasků s originálními sponami

foto: PR

Lovemusic představují svůj nový módní doplněk – originální opasek se sponou Lovemusic pro ženy i muže, který nedávno uvedli do prodeje.

Jejich záměrem bylo, aby nezbytná součást šatníku většiny z nás byla funkční a elegantní a zároveň si udržela určitou nápaditost a originalitu. Znalci značky Lovemusic vědí, že konfekci nedělají. Prostě se zeptali svých zákazníků, jak si představují ideální opasek. Z většiny odpovědí vyplynulo, že by měl být hlavně funkční, neměl by se jen tak opotřebovat, barvit a překážet. Potom se dozvěděli, že by měl být elegantní a splňovat náročné požadavky současného módního doplňku, jakými jsou originalita a nadčasovost. Podle zadání se lidé z Lovemusic pustili do práce. Podařilo se jim najít perfektnísedlářství s dlouholetou tradicí a zkušenostmi.

Sedláři na Valašsku pro ně dokázali vyrobit kvalitní kožené popruhy prošité ozdobným švem, jejichž konec zajišťuje posuvné poutko. Díky pečlivému zpracování a vlastnostem hovězí kůže se téměř neopotřebují. Dodali je v několika módních barvách s vysokou stálostí, takže barva opasku zůstane pouze na něm. Sen o ideálním opasku začal nabývat reálných forem, ale ještě nebyl zdaleka naplněn.

Po splnění funkčních parametrů se v Lovemusic zaměřili na originalitu. Nakonec se rozhodli vytvořit sérii Lovemusic spon, které společně se svými designéry sami vyvinuli a navrhli. Obdélné spony připomínají tvarem televizní obrazovku a vy si sami volíte druh vysílání. Můžete tak vyjádřit lásku k hudbě (Gramec, Kazeta), k určitým místům (London, New York), nebo zůstat tajemně neutrální (The End, Monoskop, Kardiogram). Určitě vás zaujme nespoutaný design výtvarnice Berty Zachrlové (Polibek smrti, Modré lišky, Modré gazely). V Lovemusic mysleli i na ty, pro které by mohla být obdélná spona příliš velká, a vytvořili menší čtvercovou sponu. Pozornost k vašemu pupíku jistě přitáhne Modrý bulteriér (design Lovemusic) nebo Sladký jednorožec (design Bára Hermanová) a zvídavým pohledům neuniknou ani Vintage hodiny (design Lovemusic).  V kombinaci se čtyřmi barevnými popruhy a 20 sponami, tak vzniká nepřeberné množství originálních unisex opasků.

Posuďte sami: http://lovemusic.cz/opasky/

Stále se pracuje na designu a vývoji dalších originálních výrobků. V Lovemusic to totiž dělají s láskou!

Parametry:
Opasková spona: velikost obdélná (7,5 x 5,5 cm), čtvercová (5 x 5 cm) Materiál: zinková slitina,  křišťálová pryskyřice (imituje sklo)
Popruh: materiál hovězí kůže, šířka 3, 9 cm, délka (S 82 cm, M 92 cm, L 100 cm, XL 110 cm) lem prošit ozdobnou nití, barevnost (černá, hnědá, zelená, modrá)

Co je Lovemusic?
Česká módní a designová značka Lovemusic představuje svěží a atraktivní současný design. Samozřejmostí je pečlivé zpracování, důraz na kvalitní materiály, vysoký podíl ruční práce a výroba v ČR. Originalitu dodává výrobkům spolupráce s celou řadou mladých českých výtvarníků, například s MgA. Vendulou Chalánkovou nebo Jindřichem Janíčkem.
 
Lovemusic // Eshop: http://lovemusic.cz/ // Obchod: Brno, Pekařská 17, Otevírací doba: Po – Pá / 10:00–18:30

Lovemusic Fcb.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.