Share |

LOUIS VUITTON JARO/LÉTO 2016

« Jediné omezení představuje vaše fantazie. »
Louis Vuitton a nová kolekc epro letošní jaro a léto. 121 FOTEK Z PŘEHLÍDKY VČETNĚ DETAILNÍCH ZÁBĚRŮ KABELEK A BOT NAJDETE U NÁS NA FB.
A co o kolekci říká LV?
Slovník virtuálních světů nás zve na výpravu, první expedici, heroickou cestu, která poutníka posílí, dodá mu moudrost a utuží jeho charakter. „Heroic Fantasy“ je dokonalý a výstižný výraz pro takové úžasné cesty.
 
Móda je také součástí této cesty sebepoznání – stejně jako svoboda a objevování různých aspektů osobnosti sama sebe. 
 
Kolekce jaro/léto 2016 si pohrává s různými styly – hrdinka prochází sartoriálním vývojem v několika úrovních a objevuje různé časoprostory, z nichž každý má jinou atmosféru. Při procházení těmito estetickými úrovněmi lze vidět celkovou evoluci klasického městského šatníku, který je postupně reinterpretován, usazen v iluzi materiálů, které jsou ve skutečnosti velmi reálné: len, hedvábí, kůže, hadí kůže a šagrén. Materiálům se dostává reinterpretace v duchu charakteristického a slavného savoir-faire značky Louis Vuitton.
 
S každým novým světem, který čeká na naši hrdinku, se neustále se vyvíjející silueta snaží najít odpověď na otázku. Ne příliš znatelná hranice mezi pohlavími? Láska v moderní době? Síla lidského těla? Absolutní ženskost?
 
 
Louis Vuitton se vydává dobývat nová úžasná území, která jsou všechna aspektem moderní ženy – silné a zároveň křehké. A vyzývá nás: „Je na vás samotných, jaká dobrodružství zažijete!“


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.