Share |

Levisky šité na míru

foto: archiv Levisu

Chcete vlastní unikátní džíny? Levi’s® poprvé v Evropě, ve Flagship Storu na londýnské Regent Street, nabízí ušití džínů na míru. Nová krejčovská služba s názvem Levi’s®Lot No. 1 dává zákazníkům možnost získat svůj osobní kousek historie Levi’s®– džíny, vytvořené mistrem krejčím, odpovídající dokonale stylu a postavě zákazníka. 
 
Můžete si vybrat střih, gramáž a barvu denimu i jednotlivé designové detaily. Střih – střední, zvýšený nebo snížený pas a jakýkoliv tvar nohavic včetně rovných, zúžených a skinny. Materiál v pěti gramážích a barvách z nejkvalitnějšího selvedge denimu z nejlepších tkalcoven světa. A také ze 20 barev nití, 12 odstínů kožených nášivek a sedmi typů knoflíků a cvočků.
 
Džíny Levi’s®Lot No. 1 jsou nejmistrovštějším a nejprémiovějším produktem, ctí bezkonkurenční dědictví značky v řemeslném zpracování a know-how výroby džínů. Každé tyto džíny jsou ručně ušity mistrem krejčím v srdci Londýna, unikátně označené a dodané zákazníkovi ve vlastním krásném, ručně vyrobeném balení. Ušití trvá 5-6 týdnů a stojí přibližně 15 tisíc korun.
 
Označení služby vychází z tradičního přiřazování čísel šarží, tzv. „lotů“, oděvům, které má v Levi Strauss & Co. tradici od roku 1890. Nejznámějšími z těchto čísel jsou Levi’s®501®, první džíny na světě.
 
levi.com
facebook.com/levis


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.