Share |

Levis ve zkratce

foto: PR

Letní festivalovou hitparádu vyhrávají šortky. Zkrátka džíny ve zkrácené podobě jsou v parných dnech doslova nepostradatelné. Pokud ve skříni nemáte kalhoty, krátké dosluhují a ze kterých by byly stylové šortky, zkuste výběr značky Levi’s®. Nad kolena, do půlky stehen, nebo těsně pod zadek, délka závisí jen na vaší odvaze a stylu. A nemusíte zůstat u denimu, můžete vybírat i z lehkých plátěných variant řady chino a cargo kraťasů, včetně kepru, a mnoha barev – od tmavé, syté modré přes retro vyšisované barvy až po svěží letní pastelové neonové odstíny, ale nejvíc trendy je bílá. Vyzkoušejte také plážový potisk, kostičku nebo maskáčový vzor.
 
I nejkultovnější džíny Levi’s® – pětsetjedničky si můžete pořídit jako šortky. A úplně nejvíc trendy jsou roztrhané, na kterých je vidět, že už s vámi něco prožily.Výběr stylů a způsobů, jak šortky nosit, je nekonečný.
 
Jděte do stylu denim na denim a zkombinujte šortky s westernovou košilí nebo tričkem s grafickým potiskem a na večer přiberte džísku nebo džínovou vestu. Tak a jste připraveni na rockovou show v tom správném rebelském stylu! :-)
 
levi.com
facebook.com/levis


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.