Share |

Levi's představuje svou první globální kolekci

foto: Levis

This is a Pair of Levi’s® je slogan nové kampaně nejznámější džínové značky světa. Spot režiséra Lance Acorda sleduje obyčejné lidi, jak si oblékají džíny, zastrkávají do nich košile a vyrážejí třeba na kolech z domovů, a u toho všeho si opakují svou mantru „dnes budeš skvělý, dnes budeš skvělý, dnes budeš skvělý“. Jsou to učitelé, muzikanti, studenti i úředníci, jsou mladí, ale už rozhodnutí a přesvědčení, že svět lze měnit k lepšímu i tím, že se každé ráno probudí a budou žít své životy smysluplně a cíleně.

„Jsme originální značka džín a snažíme se navrhovat oblečení, které bude lidi inspirovat a strhne je k činnům. Prostě když na sobě máte levisky, všechno je možné. Chceme podnítit novou generaci průkopníků,“ říká Mary Alderete z marketingu Levi’s®.

Proto je i nová podzimní kolekce, první globální, naplněná optimizmem. Pánská část přináší klasický, ale moderní styl s klíčovým trendem – džíny Taper, které sedí na bocích, v horní části jsou volnější a směrem dolů se zužují. I celkový styl dámské kolekce je klasický, ale rafinovaný a výrazně ženský. Hlavním střihem dámských džínů budou Bootcut Skinny, které Levi’s® přepracoval do sexy, moderního a upnutého stylu. V kolekci najdete i šaty z denimu, lnu nebo jemného chambray, košile, mikiny a svetry, lehké podzimní parky i kožené bundy…

Podívejte se na video: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=8mVGu7moZFM

www.levi.com www.facebook.com/levis


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.