Share |

Lamb přijíždějí do Prahy a do Brna se svým albem Five

Lamb
foto dsmacku

V létě roku 2009 Andy Barlow a jeho dlouholetá kamarádka a hudební partnerka Lou Rhodes zreformovali Lamb, kapelu, kterou založili před patnácti lety, aby odehráli set na pár festivalech včetně The Big Chill, Glastonbury a Festival Marés Vivas v Portugalsku. Říct jen, že tohle opětovné setkání bylo úspěchem, by bylo slabým vyjádřením reality. Do ledna 2010 Lamb odehráli 33 koncertů stovkám tisíc fanoušků v 29 různých zemích.

Lou o tom říká: “Andy mi jen řekl 'přišel ten správný čas - dej mi jediný důvod proč nenatočit další desku?' a mě žádný takový důvod nenapadl. Myslela jsem na to samé a nemohla jsem ze sebe dostat ani slovo. Po tak dlouhé pauze, kdy jsme se oba zabývali vlastními projekty, měl pravdu. Přišel ten správný čas."

Jon Thorne zahrál nádherně na kontrabas a Damien Rice přispěl svým hlasem v duetu "Back To Beginning,"ale jádrem tohoto seskupení jsou opět Lou a Andy. Album nese název 5, možná protože jej nahrávali pět měsíců a je v pořadí páté, možná ne... Deska sklízí pochvalné kritické ohlasy a fanoušci mluví o skvělých koncertech.

Lamb v únoru odehrají v Česku dva koncerty, kde bude možné jejich nové album slyšet take živě. První se odehraje 4.února v KC Vltavská v Praze, druhý o den později na brněnské Flédě.

Vstupenky na pražský koncert jsou k dispozici za 690,- Kč + poplatky v sítích Ticketforpeople, Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal, na místě v den koncertu za 850,- Kč.

Na brněnský koncert jsou vstupenky v k zakoupení v Ticketstream, DPL, Indies, Fléda Recepce, Krmítka za 550,- Kč, v den koncertu na místě pak za 599,- Kč.

Více info na: 

www.lambofficial.com
http://www.myspace.com/lambofficial
http://www.vltavska.cz
http://www.fleda.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.