Share |

Krémy na ruce, které pokožku pohladí a provoní

Derbe: Olivy a slunečnice
foto: PR

Přejete-li si mít krásné hebké ruce po celý den, potom se neobejdete bez dobrého krému na ruce - a zvláště v zimě.
 
Péče o ruce je obzvláště v zimě důležitá. Mráz a vítr ruce extrémně vysušuje, během dne však nikdo nestojí o mastný film na rukou, který se obtiskne na klávesnici, mobil nebo kancelářský stůl. Správný krém pro používání přes den má být lehký a rychle vstřebatelný, ale zároveň musí poskytnout dostatečnou míru zvláčnění a hydratace.
 
Skvělé v tomto ohledu jsou krémy italské značky Derbe z řady Speziali Fiorentini. Jsou vyráběny v souladu s florentskou alchymistickou a bylinkářskou léčitelskou tradicí.
Obsahují slunečnicový olej a extrakty z bylin a rostlin, které jim dodávají sametovou hebkost a zároveň jedinečnou a neotřelou vůni, navíc jsou v krásných starobylých obalech.
 
Značka Derbe je na italském trhu již přes 40 let. Navazuje na tradici starých alchymistických a voňavkářských cechů. Spojuje dlouholeté znalosti tradičních léčitelských postupů s moderními metodologiemi. K tajemství receptur starých voňavkářských dílen, síle jednoduchosti, kvalitě přírodních esencí a pečlivě vybíraným bylinám přidávají laboratoře Derbe jistotu zaručené kvality, kontrolovanou přísnými mikrobiologickými testy. To vše zaručuje, že výrobky Speziali Fiorentini jsou vhodné i pro ty nejcitlivější a velmi jemné pokožky. Produkty prodává e-shop s italskou kosmetikou www.erbario.cz.
 
TIPY:
Krém na ruce Mák a fíky (219 Kč, 75 ml) - nádherná ovocná vůně s kořenitými podtóny.
Krém na ruce Olivy a slunečnice (219 Kč, 75 ml) - obsahuje olivový olej a extrakt ze slunečnicových semínek, které mají vysoce výživné, hydratační a antioxidační účinky.
Krém na ruce Citron a růžový pepř (219 Kč, 75 ml) - velmi netradiční vůně, která je jedním z bestsellerů značky - kořenitá, svěží, citrusová, ruce provoní opravdu na dlouho.
Krém na ruce Zázvor a jasmín (219 Kč, 75 ml) - sladká orientální vůně.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.