Share |

KRÁSA S PŘESAHEM: FRANCHISINGOVÝ KONCEPT ECOart SALONŮ ROLLAND

foto Rolland

V průběhu léta se na pražských Vinohradech, konkrétně na Francouzské třídě 17, otevřel první ECOart SALON ROLLAND v České republice. Již na pohled je ale patrné, že se nejedná pouze o další ze salonů krásy. ECOart SALON ROLLAND je jiný - ctí holistický přístup, je osobitý a vypráví příběhy.
 
Tvůrkyni franchisingového konceptu a realizátorku prvního ECOart SALONU ROLLAND Martinu Sikorovou inspirovala francouzsko-italská značka organické kosmetiky ROLLAND, kterou si sama našla a v roce 2013 oficiálně představila českému trhu. „Líbila se mi myšlenka, ze které organická kosmetika ROLLAND vychází. I přesto, že se jedná o velice stabilní společnost, která má úspěchy po celém světě, základem zůstala rodinná tradice, chuť dělat věci poctivě, upřímně, neplýtvat materiály a recyklovat. A to mě inspirovalo“ Rolland si velice brzy získal příznivce nejen mezi profesionálními kadeřníky, ale oslovuje i klienty, kteří dříve používali konvenční kosmetiku. Martina začala hledat prostor, soustředila kolem sebe tým lidí a vytvořila koncept franchisu. „Chtěla jsem dokázat, že je možné spojit kvalitní beauty služby, vzdělávání a kulturu, ekologické zásady, proto se stal salon sběrným místem hliníku a BIO-odpadu. V ECOart SALONECH ROLLAND se pracuje výhradně s organickou kosmetikou.“
Kreativní kadeřníci, kosmetika, masáže, pánské holení, unikátní aromaterapeutické SPA určené pro problematickou a přecitlivělou pokožku, přírodní a neinvazivní metody liftingu celého těla včetně vlasů, cvičení jógy, semináře, autopatie a výtvarné umění se s neuvěřitelnou lehkostí spojují dohromady a působí vedle sebe zcela přirozeně. „Od zahájení zkušebního provozu, což jsou pouhé dva měsíce, jsme si vytvořili velice silnou základnu stálých klientů, kteří k nám zavítali na jednou službou a vrací se na další. Kromě toho se s nimi potkáváme na eventech, které pravidelně pořádáme a naše komunita se rozrůstá každým dnem, “ dodává Martina.
 
 
 
 
 
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.