Share |

Kosmetický tip: Ovocné mámení s beauticology

foto: PR

Šťavnaté mango s mandarinkou, osvěžující chuť růžového grapefruitu se zralými malinami, sladké jahody s granátovým jablkem nebo exotický kokos s nádechem svěží limetky. Také vám tyto lahodné kombinace evokují letní pohodu a dovolené? Nyní si tyto vůně můžete užívat celoročně, a to díky nové tělové kosmetice beauticology Baylis & Harding ze sítě parfumerií Marionnaud.
 
Každá ovocná řada zahrnuje pět přípravků péče o tělo (sprchový gel, sprchový peeling, tělové máslo, krém na ruce a osvěžující hydratační sprej) a nabízí hedvábné textury, svěží vůně a jemné složení zcela bez obsahu parabenů. Stačí si jen vybrat, který ovocný koktejl je nám nejbližší! Kosmetika Baylis & Harding je k dostání výhradně v síti parfumerií Marionnaud.
 
Péče o tělo je pro každou ženu dennodenní rutinou. Pokud však sáhnete po novinkách tradiční anglické kosmetiky Baylis & Harding beauticology, promění se obyčejná péče v pěsticí rituál. Překrásné vůně vás v mžiku přenesou do letní atmosféry a jemné ingredience se postarají
o dokonalou péči. Na výběr jsou tyto čtyři řady: Mango a mandarinka, Růžový grapefruit a maliny, Jahoda a granátové jablko, Kokos a limetka.
 
mango & mandarinka
Exotické mango v kombinaci se svěží mandarinkou dokáže vytvořit lahodnou sladko-svěží vůni.
 
Řada zahrnuje tyto produkty:
SPRCHOVÝ GEL BEAUTICOLOGY MANGO & MANDARINKA– jemný pěnový a čisticí krém šetrně omyje pokožku a zanechá ji hedvábně jemnou a hebkou. Příjemná citrusová vůně se postará o osvěžení těla i mysli. Bez parabenů. K dostání v síti parfumerií Marionnaud za cenu 750 ml – 149 Kč.
 
SPRCHOVÝ peeling BEAUTICOLOGY MANGO & MANDARINKA– jemný šetrný peeling hloubkově vyčistí pokožku a díky obsaženým mikro granulím zároveň provede exfoliaci. Výsledkem je dokonale čistá, svěží a zdravě vypadající pokožka, která je navíc provoněná lahodnou citrusovou vůní. Bez parabenů. K dostání v síti parfumerií Marionnaud za cenu 250 ml – 149 Kč.
 
TĚLOVÉ MÁSLO BEAUTICOLOGY MANGO & MANDARINKA – bohaté tělové máslo je ideální k denní péči o pokožku. Díky obsahu včelího vosku hloubkově vyživuje a hydratuje, po aplikaci je pokožka krásně hebká a jemná, navíc nádherně provoněná ovocným elixírem svěžesti. Bez parabenů. K dostání v síti parfumerií Marionnaud za cenu 250 ml – 149 Kč.
 
KRÉM NA RUCE BEAUTICOLOGY MANGO & MANDARINKA – trojitá hydratační péče zajistí okamžité ošetření namáhané pokožky rukou, v průběhu celého dne. Přidaný vitamin E se postará o zjemnění pokožky. Krém vytvoří na rukou neviditelný ochranný film, aniž by ruce zanechal mastné. Bez parabenů. K dostání v síti parfumerií Marionnaud za cenu 75 ml – 99 Kč.
 
HYDRATAČNÍ SPREJ BEAUTICOLOGY S VŮNÍ mango & mandarinka – osvěžující a hydratační sprej s příjemnou svěží vůní je v šikovném balení, které bez problémů přibalíme kamkoliv na cesty a poskytne příjemnou vůni a ovocnou svěžest. Bez parabenů. K dostání v síti parfumerií Marionnaud za cenu 100 ml – 99 Kč.
 
růžový grapefruit & maliny
Lahodný ovocný koktejl z osvěžujících růžových grapefruitů a na slunci vyzrálých, sladkých malin.
 
Řada zahrnuje tyto produkty:
SPRCHOVÝ GEL BEAUTICOLOGY růžový grapefruit & maliny– jemný pěnový a čisticí krém něžně omyje pokožku a zanechá ji hedvábně jemnou a svěží. Jako bonus příjemné péči je nádherná, povzbuzující, ovocná vůně. Bez parabenů. K dostání v síti parfumerií Marionnaud za cenu 750 ml – 149 Kč.
 
SPRCHOVÝ peeling BEAUTICOLOGY růžový grapefruit & maliny – jemný šetrný peeling hloubkově vyčistí pokožku a díky obsaženým mikro granulím zároveň provede exfoliaci. Výsledkem je dokonale čistá, svěží a zdravě vypadající pokožka, která je navíc provoněná lahodnou vůní šťavnatých malin. Bez parabenů. K dostání v síti parfumerií Marionnaud za cenu 250 ml – 149 Kč.
 
TĚLOVÉ MÁSLO BEAUTICOLOGY růžový grapefruit & maliny – bohaté tělové máslo je ideální k denní péči o pokožku. Díky obsahu včelího vosku hloubkově vyživuje a hydratuje, po nanesení je pokožka krásně hebká a jemná, navíc nádherně provoněná lahodnou vůní. Bez parabenů. K dostání v síti parfumerií Marionnaud za cenu 250 ml – 149 Kč.
 
KRÉM NA RUCE BEAUTICOLOGY růžový grapefruit & maliny – trojitá hydratační péče zajistí okamžité ošetření namáhané pokožky rukou během celého dne. Přidaný vitamin E se postará o zjemnění pokožky. Krém vytvoří na rukou neviditelný ochranný film bez nežádoucí mastnoty. Bez parabenů. K dostání v síti parfumerií Marionnaud za cenu 75 ml – 99 Kč.
 
HYDRATAČNÍ SPREJ S VŮNÍ BEAUTICOLOGY růžový grapefruit & maliny – osvěžující, hydratační sprej s příjemnou letní vůní malin je v praktickém balení, které se vejde do každé kabelky a poskytne ovocnou svěžest kdykoliv ji budeme potřebovat. Bez parabenů. K dostání v síti parfumerií Marionnaud za cenu 100 ml – 99 Kč.
 
jahoda & granátové jablko
Sladká ovocná vůně s vrchními tóny jahod v kombinaci se závanem svěžesti šťavnatého granátového jablka.
 
Řada zahrnuje tyto produkty:
SPRCHOVÝ GEL BEAUTICOLOGY jahoda & granátové jablko – jemný pěnový a čistící krém něžně omyje pokožku a zanechá ji hedvábně jemnou, svěží a provoněnou překrásnou sladkou vůní. Bez parabenů. K dostání v síti parfumerií Marionnaud za cenu 750 ml – 149 Kč.
 
SPRCHOVÝ peeling BEAUTICOLOGY jahoda & granátové jablko– jemný šetrný peeling hloubkově vyčistí pokožku a díky obsaženým mikro granulím zároveň provede exfoliaci. Výsledkem je dokonale čistá, svěží a zdravě vypadající pokožka, která navíc krásně voní. Bez parabenů. K dostání v síti parfumerií Marionnaud za cenu 250 ml – 149 Kč.
 
TĚLOVÉ MÁSLO BEAUTICOLOGY jahoda & granátové jablko – bohaté tělové máslo je ideální ke každodennímu ošetření pokožky celého těla. Díky obsahu včelího vosku hloubkově vyživuje a hydratuje, po aplikaci je pokožka krásně hebká a jemná, navíc nádherně provoněná. Bez parabenů. K dostání v síti parfumerií Marionnaud za cenu 250 ml – 149 Kč.
 
KRÉM NA RUCE BEAUTICOLOGY jahoda & granátové jablko – trojitá hydratační péče zajistí okamžité ošetření namáhané pokožce rukou, krém je vhodný k celodenní péči o ruce. Přidaný vitamin E se postará o zjemnění pokožky. Krém vytvoří na rukou neviditelný ochranný film, aniž by zanechal mastnotu. Bez parabenů. K dostání v síti parfumerií Marionnaud za cenu 75 ml – 99 Kč.
 
HYDRATAČNÍ SPREJ S VŮNÍ BEAUTICOLOGY jahoda & granátové jablko – osvěžující a hydratační sprej s příjemnou svěží vůní se vejde do každé kabelky a poskytne ovocnou svěžest nejen do horkých dní. Bez parabenů. K dostání v síti parfumerií Marionnaud za cenu 100 ml – 99 Kč.
 
kokos & limetka
Přímo nebeské spojení bohatého kokosového oleje smíchaného se svěží limetkou – kombinace, která povzbudí všechny smysly.
 
Řada zahrnuje tyto produkty:
SPRCHOVÝ GEL BEAUTICOLOGY kokos & limetka – jemný pěnový a čisticí krém něžně omyje pokožku a zanechá ji hedvábně jemnou a svěží. Pomyslnou třešničkou na dortu je nádherná, kokosovo-citrusová vůně. Bez parabenů. K dostání v síti parfumerií Marionnaud za cenu 750 ml – 149 Kč.
 
SPRCHOVÝ peeling BEAUTICOLOGY kokos & limetka– jemný šetrný peeling hloubkově vyčistí pokožku a díky obsaženým mikro granulím zároveň provede exfoliaci. Výsledkem je dokonale čistá, svěží a zdravě vypadající pokožka, která je navíc provoněná lahodnou vůní exotického ovoce. Bez parabenů. K dostání v síti parfumerií Marionnaud za cenu 250 ml – 149 Kč.
 
TĚLOVÉ MÁSLO BEAUTICOLOGY kokos & limetka – bohaté tělové máslo je ideální k denní péči o pokožku. Díky obsahu včelího vosku hloubkově vyživuje a hydratuje, po aplikaci je pokožka krásně hebká a jemná, navíc nádherně provoněná kokosem. Bez parabenů. K dostání v síti parfumerií Marionnaud za cenu 250 ml – 149 Kč.
 
KRÉM NA RUCE BEAUTICOLOGY kokos & limetka – trojitá hydratační péče zajistí okamžité ošetření namáhané pokožce rukou, ideální k pravidelné péči, například po každém umytí rukou. Přidaný vitamin E se postará o zjemnění pokožky. Krém vytvoří na rukou neviditelný ochranný film, aniž by zanechal pokožku mastnou. Bez parabenů. K dostání v síti parfumerií Marionnaud za cenu 75 ml – 99 Kč.
 
HYDRATAČNÍ SPREJ S VŮNÍ BEAUTICOLOGY kokos & limetka – osvěžující a hydratační sprej s příjemnou svěží vůní je skvělým strážcem svěžesti každého dne, neboť poskytne ovocnou hydrataci i příjemnou exotickou, kdykoliv je to potřeba. Bez parabenů. K dostání v síti parfumerií Marionnaud za cenu 100 ml – 99 Kč.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.