Share |

Marionnaud Skin Care představuje nový TUHÝ odlakovač

foto: pořadatel akce

Krásně upravené, pěstěné ruce jsou vizitkou každé ženy. Ale znáte to. Těsně před odchodem si nešikovně odřete část laku třeba o pásek a dokonalá manikúra je ta tam. Pomocnou ruku ve chvílích, kdy nemáte času nazbyt může být novinka Marionnaud Skin Care – tuhý odlakovač v dóze Gentle Nail Polish Remover. Žádná aplikace na vatičku, žádný boj s nepříjemným odérem acetonu, prostě stačí jen nehty ponořit do speciální hmoty, vyndat a je odlakováno. Tato šikovná novinka je navíc v praktickém 75 ml balení, takže ji skvěle užijete například na cestách. K dostání výhradně v síti parfumerií Marionnaud.
 
Nalakované a upravené nehty působí elegantně, svůdně a žensky, ale jen v případě, že je manikúra precizní a lak správně vybraný. Naopak odřený, loupající se lak vypadá na nehtech velmi odpudivě. Na rychlé odlakování bez jakékoliv námahy či potřeby dalších pomůcek je určena novinka řady Marionnaud Skin Care – Gentle Nail Polish Remover. Kromě jednoduchosti aplikace – stačí ponořit nehet a je hotovo – ocení ženy také složení bez acetonu, či obsah panthenolu pro zpevnění nehtů a glycerinu pro hydrataci.
 
Ať už na cestách, o víkendu či i při běžném používání se může stát Gentle Nail Polish Removervěrným pomocníkem péče o dokonalé nehty. K dostání výhradně v síti parfumerií Marionnaud za cenu 179 Kč/75 ml. 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.