Share |

Kosmetická značka Najtú dorazila do Čech

Najtú

Na český trh dorazila italská bio certifikovaná kosmetika Najtú, kterou možná dobře znáte i vy, pokud jste někdy v Itálii zavítali do jejich erboristerií - tedy bylinkářství či zelených lékáren. Jedná se o značku ojediněou i na italském trhu - snoubí v soubě totiž to, co od kosmetiky očekáváme nejvíce - příjemnou konzistenci, kvalitu a krásné vůně, které dlouho vydrží, a k tomu je navíc zcela přírodní - složení je certifikované logem ICEA eco bio cosmesi.

Řada vonné péče o tělo a pleť zahrnuje sprchové gely, tělová mléka a másla, tělové peelingy a dokonce i parfémy. Kolekce sestává ze 6 vůní - Orchidej a růžové dřevo, Iris a gardénie, Mák a ambra, Limetky a hloh, Argan a marocká růže a Hedvábí a orientální dřeva. Vybere si tedy jak ten, kdo má rád květinové vůně typické pro italskou kosmetiku, tak i vůně dřevité a orientální. 

Značku Najtú vyrábí italská společnost Società del Karitè, která vznikla v roce 1977 a jejím cílem bylo od začátku vyrábět kvalitní kosmetické přípravky na bázi bambuckého másla, která začala jako jedna z prvních firem vůbec do Itálie dovážet. Technologická inovace při zpracování surovin, přísné kontroly kvality a mikrobiologické testy během celého výrobního procesu jsou už 40 let neměnné v každém výrobku a zajišťují vysokou kvalitu a bezpečnost. 
Società del Karitè vyrábí několik kosmetických řad – vedle Najtú je to podznačka Karitè specializující se na výrobky péče o tělo a obličej právě s bambuckým máslem. 

Produkty najdete exkluzivně na e-shopu s italskou kosmetikou Erbario.cz a v kamenné prodejně v Praze 9 - Horních Počernicích.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.