Share |

STÍRACÍ MAPY? CHYTRÝ UNIKÁT PRO VAŠE CESTY

Cestujete rádi? A značíte si, kde jste už všude byli? Mnoho lidí cítí potřebu zaznamenávat si své cesty nejen slovy, ale i do map.
 
Samozřejmě existují virtuální možnosti elektronických map a jejich technická řešení umožňíujcí komunikaci a propojení s dalšími stránkami jsou oslnivá. Ale! Opravdová, hmatatelná mapa, to je, panečku, něco jiného. Proč si tolik lidí mapy kupuje, dnes, ve věku GPS a všemožných aplikací? Proč si cestovatelé věší mapy na zeď? Nač si pořizují v antikvatiátech staré exempláře a proč si zapichují špendlíky do míst, která viděli?
Protože hmatatelné mapy jsou krásné a zaznačit do nich své cesty přináší uspokojení, jaké sebechytřejší aplikace nenabídne. Můžete mít svou mapu na zdi, můžete ji upravovat a omalovávat...
 
Není ale přece jen nějaké modernější řešení? Něco jiného než špendlík a tužka, něco, co vypadá zajímavě a neotřele? Musí přece být nějaký prostor pro inovace - ?
A skutečně, je. Stírací mapa TravelMap (www.gotravelmap.com). Unikátní nápad, který může splnit požadované funkce a přitom vypadat zajímavě.
 
 
Jak taková mapa funguje a jak se používá?
Velikost 80 x 60 cm je tak akorát. Můžete si vybrat mapu světa, nebo Evropy, podle toho, kam jezdíte nebo jezdit chcete. Na mapě je stříbrný povlak, jaký znáte z losů. Přiloženou (nebo jakoukoli jinou) mincí ho setřete tak, abyste odhalili místa, která jste už viděli. Velké země jsou dále děleny na regiony. Chcete doplnit nějaké údaje nebo symboly? Můžete – na mapu se dá také kreslit přiloženým fixem. Ten je možno setřít houbičkou, tudíž také lze pomocí fixu plánovat své další trasy.
 
Návštěvy se budou ptát, co to je a kde jste to vzali. Design působí hravě, ale ne dětinsky, a tak se dá použít jako fajn doplněk interiéru. Mapy TravelMap (www.gotravelmap.com) vypadají setřené i nesteřené zábavně a podporují chuť poznávat nová místa a sdílet své zážitky – a užívat si vzpomínek z exotických i blízkých zemí.
 
Pořídíte je na www.gotravelmap.com za ceny 1299 (svět) či 899 korun (Evropa). Prodává se v hezkém tubusu, který z mapy dělá i výborný dárek. Prima možností je i elegantní, luxusně působící verze Black Gold, která je černo-zlatá a působí elegantně a vytříbeně. Hodí se i do firemní kanceláře.
Můžete se podívat také na video: www.youtube.com/watch?v=QWJw_fTegXE
 
http://www.gotravelmap.com
http://www.cz.1dea.me/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.