Share |

Kosmetická poradna zdarma: Slzy

Naše kosmetická poradna pokračuje. Máte nějaký problém, se kterým si nevíte rady? Pošlete dotaz na protisedi@protisedi.cz s předmětem KOSMETICKÁ PORADNA, na vaše otázky odpovídá zkušená kosmetička Lucie.
 
Dobrý den, 

prosím o radu - v 29 letech mám výrazné mimické vrásky v oblasti očí, mám alergii na prach a roztoče, oči mi každý 2.den slzí. Co by mi mohlo pomoct vrásky zredukovat? Díky!

 

 

 

Dobrý den, 

 

pokud reagujete slzením na alergie, je potřeba na oční okolí používat jen olejové balzámky. Vše ostatní - např. hydratační krémy na bázi vody - vás budou vysušovat ještě víc. Už samotné slzy jsou pro pleť poměrně agresivní, což dlouhodobě narušuje olejový kožní film. Je tak potřeba jej znovu obnovovat a zároveň nedat slzení šanci k vysoušení. Kdykoli budete moc, zkusila bych (i během dne) nanášet kapičku oleje a lehce prsty od vnějšího do vnitřního koutku vmasíroat. Nemusíte se bát přílišné mastnoty, kapka oleje se okamžitě vstřebá. Tohle je úžasná prevence. Na první vrásky bych určitě doporučovala na den i noc používat Softener, který oční okolí výborně vyhladí, vyživí a opět nedá šanci vysušování!

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.