Share |

KomiksFest zahájil sérii benefičních aukcí osmnácti českých superhrdinů pro nadační fond Pink Bubble

foto: pořadatel

Postavičky pocházejí z rukou ceněných domácích výtvarných umělců, designérů a komiksových tvůrců, kteří tzv. vinyl toys domalovali a dotvořili podle hesla DO IT YOURSELF.

Mezi autory, jejichž minihrdiny můžete získat do své sbírky, patří AntiMultivitamin, Petr  Babák, David Böhm, Josef Bolf, Milan Cais, Michal Cihlář, Federico Díaz,  Jiří Franta, FunkFu (Martin Svoboda), Jan Gemrot, Karel Jerie, Krištof  Kintera, La4, Nikkarin, Emil Norm, Jaromír Plachý, Vladimír Strejček a  Lukáš Urbánek aka Dr. Racek.

Lovec dinosaurů, který nezabíjí, pankáč, co už se nepere, Voltairův Candid, Čapkův mločí pěšák, králík, kterému je nejlépe při teplotě 250 stupňů, želví deratizátor, Pan Barevný, Dadaman, lesní bůžek a supermotýl, nemluvě o přestárlém transvestitovi opatřeném geniálním vědeckým mozkem a kočce voyeurce, to jsou malí hrdinové nespoutaných fantazií, které stvořili už jmenovaní autoři. Na Aukro máte teď jedinečnou a neopakovatelnou příležitost získat minihrdiny do svého vlastního týmu!

http://aukro.cz/listing/user.php?us_id=26410179
http://www.komiksfest.cz/2012/beneficni_aukce_vinyl_toys

(Sto procent výtěžku získá nadace Pink Bubble, která pomáhá mladým lidem v boji s rakovinou - www.pinkbubble.cz)

Sedmý ročník mezinárodního komiksového festivalu KomiksFEST!, jehož mottem zůstává heslo „Komiks unlimited!“, proběhne ve dnech 27. 10.–3. 11. 2012 v Praze. Festival tradičně pořádá revue Labyrint a Seqence, občanské sdružení na podporu komiksu.

Více na www.komiksfest.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.