Share |

Kolekce keramických šperků s brilianty - pokochejte se

foto: Altman

Pařížská značka JEELL původně měla zdobit pouze půvabné Pařížanky. Proslulé, fascinující město plné vůní, módy a neuvěřitelné atmosféry – Paříž – si totiž v roce 2008 vytvořilo svoji vlastní, unikátní kolekci keramických šperků s brilianty s názvem JEELL (původně Céramique). Naštěstí tomu tak nezůstalo a kolekci si můžete prohlédnout a vyzkoušet také v Praze, a to v klenotnictví a hodinářství Altman na Václavském náměstí (Stýblova pasáž).

Šperky jsou vyrobeny z vysoce kvalitní high-tech keramiky a některé jsou také v kombinaci se zlatem. Velmi často jsou zdobeny brilianty.

Klenotnictví a hodinářství Altman - rodinná kvalita

Rodinných firem je vždycky málo. Když se jedná o nákup něčeho tak intimního a hodnotného jako jsou snubní prstýnky, hodinky nebo šperky pro dámu, připadá nám tak nějak přirozenější a samozřejmější, když nenavštívíme pobočku mezinárodní korporace, ale rodinný podnik, který má dobré reference od lidí, které osobně známe. Společnost Altman byla oceněna Sdružením českých spotřebitelů cenou "Spokojený zákazník" za Karlovarský kraj.

Rodinné firmy jsou prostě zapotřebí. Dodávají naší společnosti ducha starých dob, kdy slovo platilo, věci měly svou hodnotu a to, co člověk postavil, zůstávalo stát.

www.altman.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.