Share |

Leeda: Prodáváme šperky vzniklé technologií 3D tisku

foto Leeda

V obchodě české značky Leeda se objevila řada novinek, a to i od jiných tvůrců. Vyzvídali jsme, co se aktuálně děje. Na otázky odpovídala polovina dua Leeda, Lucie Trnková.
Co je u vás nového?
V lednu jsme uvedli kolekci šperků značky Freedom of Creation, což je designérská společnost, která se specializuje na tvorbu designu pomocí technologií 3D tisku. Kolekce vznikla ve spolupráci vysoce ceněného umělce Teda Notena a sítě talentovaných FOC 3D designérů. Zatím jsme jediní v Čechách, kdo tyto rafinované kousky prodává.

Prodáváte nejen vlastní věci, ale přibývá i doplňků odjinud. Kdo všechno teď u vás prodává a jak to funguje?
Od 14. února máme aktuální kolekce šperků českých designerek Markéty Richterové, Evy Růžičkové a Kláry Šípkové. Ve spolupráci s Dutch Design Depot nabízíme také plastová pouzdra na vizitky a iPady, tašky a psaníčka holandského studia Samira Boon.

Kdy bude k mání jarní kolekce? A co v ní bude? Na jaké materiály a barvy se můžeme těšit a co vás inspirovalo?
 Jarní kolekce bude pozvolna příbývat spolu s teplem, sluncem a barvami. Nejedná se o velkou ucelenou řadu, ale na sebe navazující malé série oblečení, které budou navzájem kombinovatelné a prolnou se až do letních měsíců. Větší kolekci připravujeme na podzim ve spolupráci se slovenskou Novestou. Měly by se v ní objevit dvě kompletní řady oblečení, z nichž pro každou navrhujeme ještě speciální obuv v textilní, kožené a gumové verzi.

Nechystáte e-shop či jinou možnost, jak si vaše věci koupí někdo, kdo není v Praze?
Mimo Prahu věci samozřejmě prodáváme i teď, i když zatím pouze v mailové a telefonní komunikaci. Během tohoto roku bychom ale měli dát dohromady nový web s e-shopem. 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.