Share |

Klub XT3 na Žižkově slaví narozeniny, vstup je zdarma

repro k akci

Je to již šest let, co se klub XT3 přestěhoval z Palmovky na Žižkov. Po kompletní rekonstrukci nejprve horního baru, kde vznikl Cafe bar, pak přišel na řadu také dolní prostor, kde mohl vzniknout hudební klub XT3. Za těch uplynulých šest let, se trvale zapsal na mapě pražské klubové scény. Hrála zde řada jak známých kapel, tak i mladých začínajích kapel. Právě myšlenka dát prostor začínajícím kapelám, dala vzniknout soutěži Startér, ve které už šestým rokem soutěží kapely o umístění a hodnotné ceny. Pro mnohé kapely to byl právě klub XT3, kde poprvé stanuly na pódiu před publikem a mohly si zahrát na kvalitní aparatuře svůj první koncert.

Přijďte zhodnotit uplynulých šest let na narozeninovou párty do klubu XT3! Ta se rozjede 12. října 2012. Zahrají:

The Linings, The Maggie´s Marshmallows, Jolly Joker +P.B.U. a DJ Brada.

The Linings v roce 2010 skončili v soutěži Startér jako druzí a od té doby má kapela za sebou řadu úspěšných koncertů. Svou hudbu představili například na Sázavafestu a také na hudebních festivalech v Německu.

The Maggie´s Marshmallows - mladá energická kapela, která již několikrát rozparádila XT3! Jejich vystoupení na festivalu Bažant Pohoda v Europa stanu bylo hodnoceno velmi pozitivně!

Jolly Joker + P.B.U. - rockový nářez. Kapela Jolly Joker + P.B.U. odehrála zahajovací koncert v tehdy novém klubu XT3. Je proto na místě aby společně s námi oslávila 6. narozeniny.

DJ Brada - rezidenční DJ klubu, který svou skvělou hudbou baví návštěvníky klubu již hezkou řádku let!

Více na www.xt3.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.